Balık tutmak için nehre gitti. Dengesini kaybedip suya düşünce boğularak can verdi

Muş'un Eralan köyü yakınlarında geçen olayda 25 yaşındaki Abdülkadir Süzme, Murat Nehri kıyısındaki kayalık alanda balık tutmak istedi. Ancak dengesini kaybederek suya düşünce boğularak can verdi. 

Google Haberlere Abone ol
Balık tutmak için nehre gitti. Dengesini kaybedip suya düşünce boğularak can verdi

Arkadaşlarıyla birlikte merkeze yaklaşık 35 kilometre uzaklıkta bulunan Eralan köyünün Şehitlik mevkiine giden Abdulkadir Süsme balık avladığı sırada dengesini kaybetti ve kayalıklardan düştü.

Olayın etkisiyle şoka giren arkadaşları kimseye haber veremedi.

Oradan geçmekte olan trenin makinisti sudaki cesedi fark etti ve istasyona anons geçti. Olay yerine AFAD, jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi. Sudan çıkarılan Süzme, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını kaybetti.

"3 GENÇ ŞOKA GİRMİŞ ŞEKİLDE BAĞIRIYORLARDI"

Treni kullanan makinistin anonsu sonrasında bölgeye gittiğini aktaran istasyon çalışanı Yadigâr Yılmaz, Süzme’nin arkadaşlarının şoka girdiğini belirterek, “İstasyondan hareket ettikten iki dakika sonra istasyon şefi beni arayarak, ‘Az önce giden trenin makinisti anons geçti, bir ceset suyun üzerinde’ dedi. Ben de hemen kızımı ve amcamın oğlunu aradım ve olay yerine vardığımızda 3 genç şoka girmiş şekilde bağırıyorlardı. Ne olduğunu sorduğumda amcalarının oğlunun boğulduğunu söylediler. Bana yeri tarif ettiler. Suyun akış yönünü kontrol ederek aşağı indim ve orada omuzlarından iki taşın arasını sıkıştığını gördüm. Hemen 112 çağrı merkezine haber verdim. Olay yerine jandarma, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi” diye konuştu.

Balık tutmak için nehre gitti. Dengesini kaybedip suya düşünce boğularak can verdi

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin