Bakan Koca'dan ilginç soru... Müjdeleri de peş peşe verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosunu ve iki doz aşılamada yüzde 75'in üzerine çıkan illeri paylaşmaya devam ediyor. Kovid-19'a karşı sık sık iki doz aşıya davet eden Bakan Koca takipçilerine, "Kovid-19'a karşı yarınki planınız ne?" diye sordu. Bakan Koca 2 il ile ilgili de müjde verdi.

Google Haberlere Abone ol
Bakan Koca'dan ilginç soru... Müjdeleri de peş peşe verdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye'nin günlük koronavirüs tablosunu ve iki doz aşılamada yüzde 75'in üzerine çıkan illeri paylaşmaya devam ediyor. Kovid-19'a karşı sık sık iki doz aşıya davet eden Bakan Koca takipçilerine, "Kovid-19'a karşı yarınki planınız ne?" diye sordu.

Sağlık Bakanı Koca paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"COVİD-19’A KARŞI YARINKİ PLANINIZ NE? İlk doz aşınızı yaptırdınız mı? Yaptırmadıysanız, hemen randevu alabilirsiniz. Devam dozunun zamanı gelmişse, aşınızı olabilirsiniz. İşyerinizde, dışarıda, başkalarıyla bir aradayken maskenizi takıp, sosyal mesafenize dikkat etmeyi unutmayın."

 Bakan Koca Twitter hesabından Denizli için müjdeli haberi şu ifadelerle paylaştı:

"Covid-19’a karşı İKİNCİ DOZ aşı oranı DENİZLİ’DE de %75’i geçti. Böylece MAVİ İL sayımız 16’ya ulaştı. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında yarışalım!"

Sağlık Bakanı Koca Kilis'in de yüzde 65 oranında iki doz aşılama ile Sarı kategoriye geçiş yaptığını şu şekilde duyurdu:

"Covid-19’a karşı İKİNCİ DOZ aşı oranı KİLİS’TE %65’i geçti. Kilis’in haritadaki rengi artık SARI. Hepimizin lehine sonuçlar için ikinci doz aşı oranında %75’i aşmak üzere yarışalım!"

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin