Bahar bir türlü gelmedi! Meteoroloji 15 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. 3 güne dikkat. Yeniden geliyor

Meteoroloji 15 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre bugün yurtta güneşli bir hava hakim olacak. Ancak 5 günlük hava durumu haritasına bakıldığında bahar havası kısa bir süre etkisini soğuk ve kuvvetli sağanak yağışa bırakacak. İşte il il haritalı hava durumu raporu

Google Haberlere Abone ol
Bahar bir türlü gelmedi! Meteoroloji 15 Nisan hava durumu raporunu yayımladı. 3 güne dikkat. Yeniden geliyor

Yurdun bazı bölgelerinde kar yağışı etkili olurken bazı bölgelerinde ise bahar havası hakim. Ancak bahar havasına önümüzdeki günlerde biraz daha etkisini yitirecek. Meteoroloji 5 günlük hava tahmin haritasında özellik 3 günü işaret ederek uyarılarda bulundu. Tüm yurdu etkisi altına alması bekleniyor. 

İşte il il harita harita hava durumu raporu:

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Bugün ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Artvin ve Tokat çevreleri ile Sivas'ın kuzey kesimlerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don ile birlikte yer yer sis ve pus olayı bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve batı kesimlerde 2 ila 5 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin