Ayşegül Atik'in oğlundan duygusal paylaşım

Türk tiyatrosunun usta isimlerinden Ayşegül Arsoy Atik’in yaşamını yitirmesinin yankıları sürüyor. Sanatçının ölümü, tiyatro ve sinema çevresinde büyük üzüntü yarattı. Ünlü sanatçının oğlu Alper Atik sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşımda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ayşegül Atik'in oğlundan duygusal paylaşım

Dün akşam saatlerinde hayata veda eden ünlü tiyatrocu Ayşegül Arsoy Atik'in oğlu Alper Atik, annesinin ölümünün ardından sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu.

Annesinin ölüm haberini duyuran Alper Atik mesajında "Pamuk annemi cennete uğurladık. Allah'ım, sevgili kulu olan canım annemi, hiç üzmeden, yormadan yanına aldı. Üzüntümüz acımız tarif edilemez ama huzur buldu annecim, çok zormuş, hep yaşayacaksın" ifalerini kullandı.

Ayşegül Atik'in oğlundan duygusal paylaşım

Alper Atik'in paylaşımı şöyle:

"Pamuk annemi saat 00.10 itibariyle cennete uğurladık. Hastalığı süresince tek isteği acı çekmemek ve yalnız kalmamaktı. 45 gün boyunca hastanede acı çekmeden biz oğulları Alper Atik ve Argun Atik oynayarak, sohbet ederek, öpüşerek, sarılarak geçirdi, çok ağrısı olduğu gecenin sabahina yoğun bakıma, hiç kalmak istemedigi yere gitmek zorunda kaldı. Allah'ım, sevgili kulu olan canım annemi, hiç üzmeden, yormadan yanına aldı, üzüntümüz acımız tarif edilemez ama huzur buldu annecim, çok zormus,hep yaşayacaksın. bizimle, ailenle, arkadaslarinla ve hayatına renk kattigin milyonların gönlünde, rahat uyu bitanem....

Alper Atik"

Ayşegül Atik'in oğlundan duygusal paylaşım - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin