Survivor 2020 bu hafta kim elendi?

Survivor'da yine bir eleme heyecanı daha yaşandı... Kıyasıya mücadelenin ilgiyle izlenen yarışma Survivor 2020'de bir isim daha adaya veda etmek zorunda kaldı...

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2020 bu hafta kim elendi?

'Survivor'da kim elendi?' Survivor elenen isim, yarışmanın 9 Haziran Salı akşamı ekranlara gelen 102. bölümünde yanıt buldu. İletişim oyununun da oynandığı gecede konseyde toplanan kırmızı ve mavi takımdan bir isim elenerek adaya veda etti.

Oyun sırasında mavi takımda Nisa, Yasin ve Cemal Can geriliminin yaşandığı yarışmada, Survivor 2020 SMS sıralamasına göre en çok oyu alan Barış eleme potasından düştü. Son bölüm sonrası Survivor'un yarınki yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi. İşte, Survivor'dan elenen isim ve Survivor SMS puan durumu...

Çeyrek finale kısa süre kala rekabetin arttığı Survivor eleme heyecanı ile izleyici karşısına çıktı. Yunus Emre, Berkan, Yasin ve Evrim'in eleme potasına girdiği gecede, Survivor 2020 SMS sıralamasına göre en çok oyu alan Barış'ın eleme adaylığı düştü. Cemal Can'ın eleme adaylığında da aynı durum yaşandı. Kırmızı takımda en çok oyu alan diğer isim ise Sercan oldu. Mavi takımda en fazla oyu alan diğer yarışmacı da Nisa oldu. İşte, Survivor 2020 elenen isim ve 102. bölüm özeti.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Survivor'da bu hafta Cemal Can ve Barış'ın eleme adayı olduğu Survivor konseyinde ilginç anlar yaşandı. Mavi takımda SMS birincisi olan Cemal Can Yasin'i SMS ikincisi olan Nisa ise Evrim'i eleme adayı olarak söyledi.

Kırmızı takımda ise SMS birincisi Barış ikincisi ise Sercan oldu. Elif'in dokunulmazlığı olduğu için kırmızı takımda Berkan ve Yunus Emre eleme adayı oldu.

Yapılan oylama sonucunda Survivor'dan elenen isim bu hafta Yunus Emre oldu.

SURVİVOR SMS SIRALAMASI

Survivor'da gerçekleşen eleme konseyinin ardından SMS sıralaması belli oldu. 9 Haziran SMS sıralaması şöyle gelişti;

Kırmızı Takım

1) BARIŞ
2) Sercan
3) Berkan
4) Yunus Emre
5) Elif

Mavi Takım

1) CEMAL CAN
2) Nisa
3) Evrim
4) Yasin
5) Ardahan

SURVİVOR'DA İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Surivivor'da yarışmacıların yakınları ile iletişim kurmasını sağlayan iletişim oyunu bu hafta da heyecanlı anlara neden oldu. Survivor Ünlüler Gönüllüler'de çekişmeli geçen mücadeleyi Mavi takımı 10-6 skorla kazandı.

YASİN CEMAL CAN VE NİSA ARASINDA GERGİNLİK

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 102. bölümünde Yasin, Nisa ve Cemal Can arasında tansiyon yükseldi. Yasin" Benim ayarımı kaçırmayın benim ayarımı kaçırırınız komple ayarınız bozulur" deyince, Nisa'dan " Sen kaç kere bize dedin ben atış yaparken susun diye" cevabı geldi. "Kafana göre oyunu bırakıp gidiyorsun" diyen Yasin'e bu kez Nisa "Senin gibi onlara mı bağırsaydım" yanıtını verdi. İkili arasındaki tartışmaya Cemal Can da dahil oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin