Aylin Aslım, davasıyla ilgili konuştu!

Şarkıcı, çıkacağı Türkiye turnesi öncesinde NTV’de Gülay Afşar’la Gece Gündüz’e konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
Aylin Aslım, davasıyla ilgili konuştu!

Son albümü Zümrüdüanka’dan ve kasım ayı boyunca Türkiye genelinde vereceği konserlerden söz eden Aylin Aslım, programda haftasonu gazetelerde yer alan mağdur olarak yer aldığı dava ile ilgili de soruları yanıtladı.

 

Sanatçının Twitter ve mail yoluyla kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü C.Ç. hakkında açtığı davanın duruşması  İstanbul Sulh Ceza Mahkemesi’nde görülmüş, mahkeme, sanık avukatına savunma için süre vererek duruşmayı ertelemişti. Aslım, konuyla ilgili NTV’de Gece Gündüz programında şunları söyledi:



“Uzun zamandır, 3-4 yıldır devam eden bir şey bu. Ben de hukuk yoluyla çözülmesini bekliyorum. Bilişim hukukunda Türkiye hangi noktada, onu bu davayla birlikte beraber göreceğiz. Sanırım farklı bir uygulama getirilmesi gerektiği görülüyor. Çünkü mevcut  yasalarla bilişim suçlarına çok müdahale edilemiyor gibi görünüyor. Bazı suçların kanıtlanması ve gerekli şeylerin yapılması, prosedür o kadar uzun sürüyor ki o sırada o kanıtlar yok edilebiliyor. Bir sonuca ulaşmasını istiyorum. Bu dava, bir emsal teşkil edecektir diye düşünüyorum.”  

 

Kasım ayı boyunca Türkiye’yi dolaşacak


 

Aslım, kasım ayını Türkiye’nin çeşitli illerini kapsayan bir mini turnede geçirecek. Aylin Aslım’ın konser vereceği şehirler ve tarihleri ise şöyle:

 

1 Kasım Cuma - Ankara Big Bus

8 Kasım Cuma - Denizli Imagine

9 Kasım Cumartesi - İzmir Hayal Performance

13 Kasım Çarşamba - Gaziantep Hayal Kahvesi

14 Kasım Perşembe - Adana Latino

15 Kasım Cuma - İstanbul Hayal Kahvesi

22 Kasım Cuma - Bursa Kat 3.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin