Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır

Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen Aykut Enişte 2 seyircisiyle 3 Aralık'ta buluşmaya hazırlanıyor. Serinin müdavimlerinin heyecanla beklediği devam filmi ekibi; Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz ve Metin Sezer vizyon öncesi MedyaTava'dan Gizem Ertürk'ün sorularını yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

 Yapımını BKM’nin üstlendiği, yönetmeliğini Onur Bilgetay’ın yaptığı ‘Aykut Enişte 2’ filmi 3 Aralık’ta sinemalarda seyirciyle buluşacak.

Sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazırlanan Aykut Enişte 2’de, Gülşah’la evlenmek için gün sayan Aykut; Atabeyoğlu Ailesi’nin hayırsız damadı, müstakbel bacanağı Talat’ın ortaya çıkması ile kendini hiç istemediği bir maceranın ortasında buluyor!

Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır

KADROYA YENİ İSİMLER EKLENDİ
Komedinin sinemalara dönüşünü müjdeleyen ‘Aykut Enişte 2’nin kadrosunda Cem Gelinoğlu, Melis Babadağ, Hakan Yılmaz, Müfit Kayacan, Lale Başar, Selen Domaç, Mekin Sezer, Nezaket Erden, Ecrin Moğultay, Güler Ökten, Ahmet Ak, Ali İpin, Ali Çelik, Oğuz Kara, Kerim Ertekin yer alırken, filmin senaryosunu Cem Gelinoğlu, Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldı.

Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır - Resim : 2

CEM GELİNOĞLU; "SEYİRİCİYİ İLKİNİN LEZZETİNDE BİR FİLM BEKLİYOR

Seyirciyi ilk filmin lezzetinde ve duygusunda ve bol kahkahalı bir film beklediğini söyleyen Cem Gelinoğlu, filmi çok zorlu bir süreç olan pandeminin ilk çıktığı dönemde yazdıklarını söyledi. İnsanların gülmeye çok ihtiyacı var, filmimiz de iki saat boyunca izleyiciyi içinde bulundukları psikolojiden soyutlayacak, dedi. 

Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır - Resim : 3

MELİS BABADAĞ; BİZ GELDİK SİZ NEREDESİNİZ?

İlk filmin sıcaklığında bir devam filmi bulacaklarını söyleyen Melis Babadağ, seyiriciyi yeniden sinema salonlarına davet etti ve biz geldik, siz neredesiniz, dedi.

Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır - Resim : 4

HAKAN YILMAZ; AYKUT ENİŞTE'NİN BAŞINA YİNE OLMAYACAK İŞLER GELİYOR

Filmin sürprizlerini kaçırmamak için karakteri ile ilgili bilgi vermeyen Hakan Yılmaz, özetle Aykut Enişte'nin başına yine olmayacak işler geliyor, dedi.

Aykut Enişte 2 sinema salonlarını kahkahalarla çınlatmaya hazır - Resim : 5

METİN SEZER; İKİNCİ BİR ENİŞTE GELİYOR

Filmin bol atraksiyonlu ve komik olduğunu söyleyen Metin Sezer, ikinci bir enişte geliyor, artık siz düşünün neler olabileceğini, dedi. 

AYKUT ENİŞTE 2 FİLM EKİBİNİN RÖPORTAJLARININ TAMAMI MEDYATAVA YOUTUBE HESABINDA YAYINDA

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin