Ayakkabı sektöründe indirim kararı! Yapılacak indirim oranı belli oldu

Yılbaşından bu yana market, giyim ve bazı elektronik eşya markaları fiyat sabitleme ve indirim kampanyası düzenliyor. Ayakkabı sektörü de yeni bir karar aldı ve fiyatlarda indirim yapılacağını duyurdu. İşte ayakkabı sektöründe yapılacak indirim oranı.

Google Haberlere Abone ol
Ayakkabı sektöründe indirim kararı! Yapılacak indirim oranı belli oldu

Ayakkabıda yüzde 10 fiyat indirimi bu ay itibariyle yansıyacak.

Yeni yılda önce marketler ardından diğer sektörler fiyat kampanyalarını duyurdu. Bazı şirketler fiyatı sabitlerken, bazıları indirime gitti. Son olarak ayakkabı sektörü yüzde 10 indirim kararı aldı.

NTV’nin aktardığına göre, Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği Başkanı Berke İçten, "Hem ihracatta fiyat rekabetimizi korumak hem de iç piyasada özellikle enflasyonla mücadele konusunda önemli bir girişimde bulunmak istiyoruz'' mesajını verdi.

İKİ ÜRETİCİ DERNEK BİRLİKTE YAPACAK 

Ayakkabıda indirim çağrısı iki üretici dernekten geldi. İndirim kampanyasını Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği ve Ayakkabı Yan Sanayicileri Derneği birlikte yapacak.

İçten, ''Emtia fiyatları geri gelmeye başladı navlun fiyatları da geri geliyor. Enerji fiyatları da bakanlığın açıkladığı özellikle indirimlerle birlikte bizler yan sanayi hem de ana sayi üreticileri olarak yüzde 10'luk farkın iç dinamikleri içerisinde kalarak çözülebileceğini düşünüyoruz'' dedi.

İndirimler bu ay itibariyle ürün fiyatına yansıtılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin