Avukatı duyurdu: Çetin Doğan ve Çevik bir hastanede

28 Şubat davasında aldığı hapis cezası nedeniyle tutuklanıp Buca'daki İzmir Cezaevine konulan emekli asker Çetin Doğan sağlık sorunları gerekçesiyle hastaneye sevk edildi. Bu gelişmeyi avukatı Hüseyin Ersöz paylaştı. Ersöz ayrıca, Çevik Bir'in de akşam hastanede kalacağını ve “alzheimer” hastalığı sebebiyle müşahede altında tutulacağını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Avukatı duyurdu: Çetin Doğan ve Çevik bir hastanede

Ersöz açıklamasında, "Çetin Doğan, bugün de sağlık sorunları nedeniyle Yeşilyurt Katip Çelebi Devlet Hastanesi’ne sevk edilmiş. Hastanede olması sebebiyle henüz görüşemedik fakat bu sürecin “etkilerden uzak” ilerlemesini önemsiyoruz. 81 yaşındaki Müvekkilimizin sağlık sorunları gözardı edilmemeli." dedi.

MEDYATAVA

Avukatı duyurdu: Çetin Doğan ve Çevik bir hastanede

Hüseyin Ersöz, akşam saatlerinde bu kez de Çevik bir ile ilgili bir paylaşım yaptı. Ersöz, "Bir başka gelişme de Çevik Bir bu akşam hastanede kalacak ve “alzheimer” hastalığı sebebiyle müşahede altında tutulacak. Hastane kontrolleri Çetin Doğan ve Çevik Bir için bu hafta devam edecek. Ankara’da Cezaevinde bulunanlarla ilgili ise Adli Tıp süreci henüz başlamış değil." dedi.

Avukatı duyurdu: Çetin Doğan ve Çevik bir hastanede - Resim : 2

 

 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin