atv'den flaş karar! Hangi iddialı dizi yayından kaldırıldı?

atv'nin güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken iddialı dizisi, geçen sezon izleyiciyle buluşmuştu. Coronavirus pandemisi dolayısıyla çekimlerine ara verilen diziyle ilgili flaş bir karar alındı.

Google Haberlere Abone ol
atv'den flaş karar! Hangi iddialı dizi yayından kaldırıldı?

atv ekranlarında geçen sezon izleyiciyle buluşan ve kadrosunda Erkan Petekkaya, Şebnem Bozoklu, İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Altan Gördüm gibi isimlerin yer aldığı Osman Sınav imzalı Gel Dese Aşk dizisinin, ani bir kararla yayından kaldırıldığı iddia edildi.

Coronavirus nedeni ile çekimlerine ara verilen dizinin 15 Temmuz'da yeniden setlere dönmeye hazırlanıyordu. Ancak iddialara göre, dizi ani bir kararla final yaparak yayından kaldırıldı.

Dizinin final yapmasında RTÜK'e gelen şikayetlerin etkili olduğu ortaya atılan iddialar arasında yer alıyor. Dizide bir babanın, genç kızının, arkadaşı ile çarpık ilişkisini konu alması ve bu ilişkinin eş tarafından ört bas edilmesi büyük tepki çekmişti.

Küfürlerin biplenmesi unutulmuştu

Dizide kendisine sahip çıkmayan babasının çalıştığı şirkete giden İlayda Çevik’in oynadığı Bahar karakteri ile babası arasındaki diyalogda küfürler havada uçuşmuş; ‘O…pu ve p.ç’ gibi küfürler, sansürlenmeden yayına verilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin