atv dizisinde bir ilk!

Kanalda yayınlanan dizinin karakteri, konuşmak için 30 bölüm bekledi.

Google Haberlere Abone ol
atv dizisinde bir ilk!

Salı günleri yayınlanan 'Benim İçin Üzülme'nin sessiz oyuncusu Serpil Gül konuşmak için tam 30 bölüm bekledi. Meryem  karakteri ile ilginç bir rekora imza atan ve 29 bölümdür sesi hiç duyulmayan oyuncu 30. bölümde ayrı bir heyecan yaşadı.



Meryem yıllar önce geçirdiği bir kaza sonrasında, katatonik şizofreni hastalığına yakalanan, kendisini dış dünyaya kapatan, hiç kimseyle konuşmayan ve iyileşme evresine geçmesi ile birlikte çevresinde olup biten tüm olayları anlamasına rağmen tepki veremeyen bir karakter



Benim İçin Üzülme’nin kara kutusu olarak ta gösterilen Meryem’e hayat veren Serpil Gül “Sözsüz  veya hareketsiz olsa da Meryem, çok sevdiğim, derinlikli bir karakter. Meryem karakterine her bürünüşümde onun bütün endişelerini, korkularını, hüznünü, gençliğinin elinden alınışını ve  yaşamış olduğu o acıyı hissediyorum.  Geçenlerde, Ruçhan Çalışkur’la olan sahnelerimde göz yaşımın akmaması için çok zor tutmuştum kendimi. Göstermiş olduğu iyileşme belirtileri ile birlikte Meryem’i gelecek bölümlerde neler bekliyor, ben de merak ediyorum” dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin