'Ateşböceği' hangi sürprizlerle geliyor? Başrol oyuncuları anlattı!

Yakında Star TV'de ekrana gelecek olan dizinin başrol oyuncuları Milliyet'e konuştu.

Google Haberlere Abone ol
'Ateşböceği' hangi sürprizlerle geliyor? Başrol oyuncuları anlattı!

29 Haziran Perşembe akşamı saat 20:00'da Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan "Ateşböceği" dizisinin başrol oyuncuları Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz, diziyle ilgili merak edilenleri anlattı.



Milliyet'ten Senem Aydın'a konuşan Özdemir ve Deniz, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



İşte, o röportaj:



"- “Ateşböceği” ne anlatıyor? Türk filmleri tadında bir dizi mi?



Seçkin Özdemir: “Ateşböceği”, işinde başarılı bir boşanma avukatı olan Barış Buka ile hayatını taksi şoförlüğü yaparak kazanan Aslı Eğilmez’in hikayesi. Bahsettiğiniz Yeşilçam ise, öyle bir iddiamız yok aslında. Ama o sıcaklığı yakalamayı arzu ettik. Umarım keyifle izleyeceğiniz bir iş çıkarabilmişizdir.



Nilay Deniz: Kader Aslı ve Barış’ın yollarını kesiştiriyor ve aşkla bir araya getiriyor. Türk filmlerinin biraz o naif tarafından esinlendik diyebiliriz, o nostaljik tadı verebildiysek ne mutlu bize. “Ateşböceği” günümüzde geçen, keyifle izleyeceğiniz bir romantik komedi.



- Birçok dizi yayına girmek için gün sayıyor. Sizinkinin farkı ne olacak?



Seçkin Ö.: “Ateşböceği”nin temeldeki hikayesi bugüne kadar alışık olmadığımız türden. Taksi şoförü genç kızın seyir anlamında dikkat çekici ve merak uyandırıcı olduğunu düşünüyorum. Sonrasında da Barış’ın özel şoförü olmasıyla birlikte daha da ilginçleşen bir hikayeye dönüşüyor. Eğlenceli anlar ortaya çıkıyor. Senaryoyu okurken hikayenin içinde buldum kendimi. Kendine has bir dünyasının ve sıcaklığının olduğunu düşünüyorum. Umarım seyirci de bizimle aynı duyguda olur.



Nilay D.: İçinde herkesin yakalayacağı bir aşk hikayesini anlatıyor. Masalsı bir aşk yarattık. Aslı’nın taksi şoförü olması da diğer dizilerden ayrılan bir özelliği. Taksicilikten özel şoförlüğe geçişi, bilmediği bir dünyayı tanıması, aşkı tatması bizi çok heyecanlandırıyor. Bizler bu işi kabul ederken çok sevdik, umarım izleyici de hikayemizi keyifle izler."



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin