Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet soruşturması. Ruhsat ve Denetim Müdürü'nün rüşvet aldığı iddia edildi belediyeden açıklama geldi: Görevden alındı, soruşturma başlatıldı

Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün 'rüşvet aldığı' iddia edilen görüntüler üzerine belediye harekete geçti. İddialar üzerine Ataşehir Belediyesi söz konusu kişiyi görevden alarak soruşturma başlattı. Belediyeden yapılan açıklamada, "Kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı'na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ataşehir Belediyesi'nde rüşvet soruşturması. Ruhsat ve Denetim Müdürü'nün rüşvet aldığı iddia edildi belediyeden açıklama geldi: Görevden alındı, soruşturma başlatıldı

Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü S.Ö.'nün rüşvet aldığı iddia edilen görüntülerin hem basında hem de sosyal medyada yer alması üzerine belediyeden açıklama geldi.  S.Ö.'nün görevden alındığının vurgulandığı açıklamada hem soruşturma başlatıldığı hem de konu ile ilgili İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli müracaatların yapıldığı belirtildi. 

Ataşehir Belediyesi tarafından şu açıklama yapıldı: "Bir kısım sosyal medya ile basın kurumlarında çıkan, kurumumuzun bir çalışanı hakkında paylaşılan görüntülere dair bilgi sahibi olunması üzerine, görüntülerde yer alan içeriğin neye ilişkin olduğu ve gerçek olup olmadığı konusunda, başkanlık emriyle teftiş kurulu müdürlüğümüzce inceleme/soruşturma başlatılmış olup, başkanlığımızca bu kişinin görevine son verilmiştir. Haberlerdeki görüntülere dair kurumumuz tarafından İstanbul Anadolu Başsavcılığı'na gereği için müracaat edilmiş olup, konu hakkında gerekli tüm hassasiyet özenle gösterilmektedir" denildi.

Sosyal medyada ve bazı haber sitelerinde yayımlanan görüntülerde Tartışma yaratan görüntülerle ilgili Ataşehir Belediyesi açıklama yaptı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı ise ruhsat müdürüyle ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin