Astrolog Fatma Gül Çamur'dan 7-13 Kasım haftası burç yorumları. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık

Astrolog Fatmagül Çamur, 7-13 Kasım haftasının burç yorumlarını paylaştı. Bu hafta resmen her şey tepetaklak oluyor. Beklentisi olanlar beklemesin, Hiçbir şeyden habersizlere bir anda haber gelebilir. İşte bu hafta burçların başına gelecekler...

Google Haberlere Abone ol
Astrolog Fatma Gül Çamur'dan 7-13 Kasım haftası burç yorumları. Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık

Herkese mutlu haftalar

Yılın son tutulması bu haftaya damgasını vuruyor.

8 Kasım Salı günü boğa burcunun 16 derecesinde bir Ay tutulması gerçekleşecek.

Tutulmanın ana konusu para. Tutulma her ne kadar kuzey bendinde olsa da tutulma yöneticisi güney ay düğümü tarafında kaldığı için ve tutulma Satürn’den sert bir açı aldığı için özellikle dış piyasa ile çalışan, ihracat yapan, döviz ile iş yapan firmalar önemli bir dönemeçten geçiyor. Özellikle tekstil, gıda, havacılık, emlak gibi sektörler en çok etkiyi alacak sektörler arasında. Yeniliklere açık olmayan, yeni oluşumlardan kaçan, garantici davranmak adına eski düzeninden vazgeçmeyenler sistem içinde kaybolmaya mahkum olabilirler.

Bireysel anlamda elimizdeki varlıkları akıllıca, risk almadan kullanmamızı söylüyor bu tutulma. Bu bedensel gücümüz dahi olsa zeki davranarak, farklı çözümler geliştirmemiz gerekiyor. Maddi anlamda belirsiz, önümüzü göremediğimiz bir dönemde olduğumuzdan kısa yoldan para kazanma sevdamızı bir kenara bırakıp, üretkenliğimizle, fikirlerimizle sağlam temeller oluşturup geleceğimizi belirlememiz gerekiyor.

Tutulma sabit aksları aktive ettiği için küçük yer sarsıntıları yaşamaya devam edebiliriz bir süre daha. Barınaklara, yardım kuruluşlarına, ihtiyaç sahiplerine bolca gıda ve maddi yardımlar yaparak tutulmanın kötücül etkilerini azaltabilirsiniz.

Tabi ki ikili ilişkiler de bu tutulmadan nasibini alacaklar. İlişkilerde maddi sorunlar sık sık gündeme gelebilir. Geçmiş ilişkiler de yeni bir boyut kazanmak üzere tekrar karşınıza çıkabilir. Yeni başlayan ilişkileriniz de size geçmişi hatırlatan ya da geçmişi unutmak için yara bandı olarak kullanacağınız ilişkiler olabilir. Karma yaratmamaya özen gösterin.

Ay tutulmaları kapatmakta ve bitirmekte zorlandığınız konulara da kadersel bir müdahaleyle bir son verir sizin yerinize bitirir.

Tutulmadan en çok akrep, boğa, aslan ve kova burçlarının 11-21 dereceleri arasında gezegen yerleşimleri olanlar daha çok etki alıyorlar.

Koç ve Yükselen Koçlar: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması finansal anlamda sizi geriletebilir. Özellikle sizin tek elinizde olan fakat başkalarının kaynakları yardımıyla da yürüttüğünüz mali konularda sıkıntı yaşayabilirsiniz ve bu sizin kendinize güveninizi etkileyebilir. Para konusunda gurur yapıp çevrenizin desteğini istememezlik ve geri çevirme eğilimlerinde bulunmayın. Mantıklı düşünerek sorunlarınızı çözebilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar: Sizin burcunuzda gerçekleşecek olan Ay tutulması sizi ilişkiler ve kariyer anlamında biraz zorlayabilir. Çok ani kararlar alarak kendinize yeni bir yol çizebilirsiniz. İlişkilerinizdeki manipülasyondan, baskıdan, parasal anlaşmazlıklarsan kaçarak kariyer hayatınıza yatırım yapmak ve kendi maddi alanızı oluşturmak için aksiyon alabilirsiniz.

İkizler ve Yükselen İkizler: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması iş hayatınızda takıntı yaptığınız olay ve kişilere karşı farklı bir bakış açısı geliştirmenize yardımcı olacak. Kendinizi psikolojik olarak daha iyi bir konuma getirebilirsiniz. Motivasyonunuzu geri kazanmanız biraz zaman alacak olsa da en azından artık ne yapmanız gerektiğini biliyor olacaksınız. Üstünüze aldığınız fazla sorumlulukları bırakma zamanı.

Yengeç ve Yükselen Yengeç: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması arkadaş çevrenizde artık hoşunuza gitmeyen, sizi rahatsız eden konuları ve kişileri geride bırakmanıza olanak sağlayacak. Güvendiğiniz kişilerin sizin arkanızdan yaptığı ya da konuştuğu şeylerden haberdar olmanız da bu süreci hızlandıracaktır. Alışık olmadığınız ama hayatınıza yenilik katacak insanlara şimdiden merhaba deyin.

Aslan ve Yükselen Aslan: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması kariyer ve ilişki konusunda hayal ettiğiniz, planladığınız konuların hayata geçmesine yardımcı olacak. Maddi olarak zorlandığınızı hissettiğiniz bir dönem olabilir fakat bu tamamen önünüzü görememenin verdiği bir panikten kaynaklı olabilir. Görüşmediğiniz, görüşmeye ara verdiğiniz bir arkadaşınızla tekrar karşılaşabilirsiniz.

Başak ve Yükselen Başak: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması iş dolayısıyla yer değiştirmeyi düşünenler, yurt dışına taşınma planları yapanlar, hukuksal bir konuyla alakalı sonuç bekleyenler için harekete geçirici ve beklemedikleri yerlerden destek görecekleri etkiler barındırıyor. Sağlığınızı geri plana atmadan gerçekleştirmek istedikleriniz için çalışabilirsiniz.

Terazi ve Yükselen Terazi: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması özellikle ticaret, sosyal medya gibi yollarla geçim sağlayanlar için sürpriz etkiler veriyor. Stabil olan mali durumunuzun canlandığına, daha üretken olduğunuz ve kazancınızın arttığı bir döneme girdiğinize şahit olabilirsiniz. Eşten kaynaklı da bu gelişmeleri yaşayabilirsiniz. Çocuklarınıza yapacağınız harcamalar da gündeminizde olabilir.

Akrep ve Yükselen Akrep: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması ikili ilişkilerinizle ilgili önemli etkiler veriyor size. Uzun zamandır süren yalnızlık haliniz son bulabilir. Resmiyete dönüşmesini beklediğiniz ilişkiniz bir sonraki adıma taşınabilir. Eşinizle beraber o çok istediğiniz eve sahip olmak için beklemediğiniz, sürpriz bir maddi destek görebilirsiniz. Spiritüel konulardan para kazanma kapısı açılabilir.

Yay ve Yükselen Yay: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması iş hayatınızdaki korkularınızı bıraktığınız taktirde istediğiniz şartlarda, akınızda canlandırdığınız gibi bir iş imkânı oluşturabilir. Zihin yapınızı tekrar şekillendirmeniz gerekiyor. İlişki hayatınızla ilgili görmekte ve karar vermekte zorlandığınız konular belirsizliğini korumaya devam ediyor. Sene sonunda bir netleşme yaşayabilirsiniz.

Oğlak ve Yükselen Oğlak: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması aşk hayatınızla ilgili etkiler veriyor size. Özellikle maddi şartları oluşturamadığınız, iş hayatınız rayına oturtamadığınız sebeplerden dolayı kendinizi aşka kapatmış olabilirsiniz. Bu tutulma bu duruma bir son veriyor. Hem maddi hem de manevi olarak güçlü hissettiğiniz bir dönemle birlikte beklemediğiniz bir zamanda yeni bir aşk da size geliyor.

Kova ve Yükselen Kova: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması kariyer ve ev hayatınızla ilgili yeni bir düzen getiriyor. Ayrılmakta zorlandığınız işinizi aniden bırakabilir, evinizle ilgili bir değişiklik yapabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler için de destekleyici etkiler barındırıyor olacak bu tutulma. İlişkilerinizle ilgili önemli ve ciddi gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık ve Yükselen Balık: Boğa burcunda gerçekleşecek olan Ay tutulması yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili etkiler veriyor. Ruhsal durumunuza iyi gelecek, aile ve aile kökleri ile ilgili yapacağınız konuşmalar, terapiler sizde yeni bir aydınlanma yaşatabilir. Aniden şehir veya değiştirmeye karar vererek ailenize daha yakın olacağınız şartlarda yaşamınıza devam etmeye karar verebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin