Aşırı sıcak ve nem libidoyu yerle bir edebilir: Kaliteli seks için bu önerilere kulak verin

Sıcaklıkların arışıyla birlikte seks hayatında çeşitli problemler meydana gelmeye başlarken, bu önerilerle cinsel hayatınızı aktif tutabilirsiniz. İşte sıcaklıklara karşı koyabileceğiniz o etkili yöntemler...

Google Haberlere Abone ol
Aşırı sıcak ve nem libidoyu yerle bir edebilir: Kaliteli seks için bu önerilere kulak verin

Sıcaklıkların artışıyla birlikte pek çok kişinin cinsel hayatı sekteye uğrarken, partnerler birbirlerinden uzaklaşmaya başlamaktadır.

Cinsel ilişki, partnerler arasındaki birliğin oluşmasını sağlayan ve kişilerin esasında birbirlerini çok daha iyi tanımalarını tetikleyen bir unsur olurken sıcaklıklarla başa çıkılarak nasıl cinsel ilişki içerisinde olunabileceği arama motorlarında aratılan konular arasında yer alıyor.

Sıcaklıklara aldırmadan kaliteli bir seks için bu önerilere kulak verin...

Sıcaklarda kaliteli seks için bu önerilere dikkat

Yaz mevsiminde sıcaklıkların artışı seks hayatının düşmesine ve partnerlerin birbirlerinden uzaklaşmasını tetikleyebilmektedir. Uzmanlar sıcak havalarda daha iyi seks hayatı için şu önerileri sunuyor.

 

Önerilerden evvel sıcaklıkların artışıyla birlikte kadınlarda çok daha sık rastlanılan bir durum olan vajinal enfeksiyona dikkat edilmesine ilişkin uyarılar gelmeye başladı. Nemin ve ısının artması bölgenin sürekli ıslak kalması enfeksiyon riskinin artmasına neden olabilmektedir.

Kadınların kendilerini enfeksiyon ve mantar riskinden koruyabilmeleri için yedek iç çamaşırı taşımaları ve gün içerisinde değiştirmeleri son derece sağlıklı bir tercih olacaktır.

Seks sırasında sıcaklıkların artışıyla birlikte gerçekleştirilen eforun da artması kişinin sağlığını da olumsuz etkileyebilmektedir.

Cinsel ilişkiye girdiğiniz yerin serin olması sürecin keyifli geçmesini sağlarken, sıcak havalarda yapılan seks sürecinde bol bol su tüketimini arttırmayı ihmal etmeyin.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin