Tüketmeden evvel tekrar düşünün: Libidoyu yükselten ve düşüren gıdalar belli oldu. Yatak performansınız bu gıdalardan geçiyor

Libidoyu düşüren ve yükselten gıdalar belli oldu. Bu gıdalar kişinin cinsel ilişkinin yakından ilgilendiriyor. İşte libidoyu düşüren ve yükselten o gıdalar...

Google Haberlere Abone ol
Tüketmeden evvel tekrar düşünün: Libidoyu yükselten ve düşüren gıdalar belli oldu. Yatak performansınız bu gıdalardan geçiyor

Cinsel ilişki partnerler arasındaki birliğin ve beraberliğin güçlenmesine yardımcı olan, çiftlerin birbirlerini tanıma noktasında çok daha açık bir durumda olmalarına katkı sağlayan bir durumdur.

Her kadın ve erkek cinsel ilişkisinin güçlü ve dinamik olmasını isterken, cinsel ilişkiyi etkileyen çeşitli gıdalar bulunmaktadır. Gıdalar kişinin cinsel istekliliğini etkilerken libidoyu yükselten ve düşüren belli başlı spesifik gıdalar bulunmaktadır.

Bu gıdaları tüketirken bir kez daha düşünün...

Libidoyu yükselten gıdalar belli oldu

Günlük hayatta tüketilen gıdaların pek çoğu cinsel ilişki üzerinde önemli değişim ve gelişmelerin oluşmasını sağlarken yapılan araştırmalar sonucunda bazı gıdaların libidoyu yükselttiği ortaya çıktı. İşte o gıdalar...

Libidoyu arttıran gıdaların başında şüphesiz ıspanak gelmektedir. Ispanak genital bölgeye olan kan akışının hızlanmasını sağlarken aynı zamanda kişide bulunan stres faktörünün azalmasına da yardımcı olmaktadır.

Vücutta bulunan iltihabı yok eden ve son derece iyi bir lif kaynağı olan karpuz aynı zamanda erkeğin sisteminde nitrik oksit üretmesine yardımcı olur. Bu durumda orgazmı yoğunlaştırmaya katkı sağlamaktadır.

Üzüm, nar, somon, kabak çekirdeği, badem gibi gıdalar da yine libidoyu arttıran ve cinsel sağlığı koruma altına alan gıdalar arasındadır.

Libidoyu düşüren gıdalar belli oldu

Libidoyu yükselten gıdaları yanı sıra libidoyu düşüren gıdalar da bulunmaktadır. Libidoyu düşüren gıdalar esasında sağlıklı yaşamdan kişiyi uzaklaştıran gıdalar olarak da geçmektedir.

Kişinin sağlığını tehdit altına alan konserve gıdalar, kızarmış gıdalar, asitli içecekler, fast food, ağır yemekler kişinin libido seviyesinin düşmesine neden olurken bu gıdalara olan bağlılığın ve hızlı tüketimi gün yüzüne çıkarmaktadır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin