Artı Bir TV'deki programda bir ilk!

Türkiye’nin önde gelen yedi yayınevi hangi program için güç birliği yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Artı Bir TV'deki programda bir ilk!

Artı Bir ekranlarında başladığı günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen 'Yekta Kopan ile Cumartesi' programı bir ilke imza atıyor. Kitap yayıncılığı ile televizyon yayıncılığını buluşturan program, bundan böyle Türkiye’nin yedi önemli yayınevinin şemsiyesi altında izleyicisine ulaşacak.



Can Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Altın Kitaplar, Sel Yayınları, April, Domingo ve Siren Yayınları’nın bir araya gelmesiyle oluşan yapı, 'Yekta Kopan ile Cumartesi' programının sponsorluğunu üstlenme kararı aldı. Bu kararla, edebiyat alanındaki rekabetlerini bir kenara bırakan yayınevleri, kültür-sanat hayatında önemli bir yeri olduğunu düşündükleri program ve yayıncılık ilkelerini benimsedikleri Artı Bir televizyonu için güç birliği yapmış oldular.



Her hafta bir yayınevinin ana sponsor, diğerlerinin yan sponsor olarak görüleceği ve bir döngü ile her yayınevinin başka bir hafta ana sponsor olacağı sistem, televizyon yayıncılığı tarihinde de bir ilk oluyor. Bu benzersiz buluşmanın hem program hem de kanal için çok önemli ve heyecan verici olduğunu belirten Yekta Kopan, "Bildiğimiz yolda, güvenle yürümemize devam edecek bir yapı oluştu. Müthiş bir özveriyle bir araya gelen yayınevlerine hem Artı Bir hem de Cumartesi programı ailesi adına teşekkür ediyorum. Bunun hakkını verebilmek için daha çok çalışacağız" dedi. 



'Yekta Kopan ile Cumartesi' Şubat ayının sonunda bu yana her Cumartesi, saat 22.00-24.00 arasında Artı Bir ekranlarından izleyiciye ulaşıyor. Program bu süre içinde Murathan Mungan, Fazıl Say, Cem Yılmaz, Şebnem Ferah, Selçuk Yöntem, Ercan Kesal, Jehan Barbur, küçük İskender, Ahmet Ümit, Şebnem Bozoklu, Ezgi Mola, Feryal Öney, Mustafa Avkıran gibi isimleri ağırladı. 


Etiketler ilk kanal
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin