Arda Turan'ın Seçil Erzan'a verdiğini iddia ettiği 13 milyon dolar bir odaya ancak sığıyor. Yapay zeka çizdi

Son günlerde gündemden düşmeyen futbol dünyasında 'fon' vurgunuyla ilgili her gün yeni bir ayrıntı ortaya çıkıyor. “Seçil Erzan'a 13 milyon 900 bin doları elden verdim” açıklamasıyla gündem olan Arda Turan’ın iddiası herkesin kafasını karıştırmıştı. Yapay zeka ile bu para bir odaya yerleştirildi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'ın Seçil Erzan'a verdiğini iddia ettiği 13 milyon dolar bir odaya ancak sığıyor. Yapay zeka çizdi

Denizbank'ın Florya şubesinde banka müdürü olarak görev yapan Seçil Erzan, zamanla Galatasaray Kulübü'ndeki futbolcularla güçlü bir güven bağı kurarak dolandırdığı iddiası gündemde. Bu futbolcular arasında Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan gibi tanınmış isimler bulunuyor.

Erzan, bu kişilerden 'fon yatırımı' adı altında nakit para toplamış ancak Fatih Terim durum hakkında verdiği ifadede, "Bahsi geçen fonla ilgili hiçbir bağlantım bulunmamaktadır. Seçil Erzan'a bu fon için hiçbir zaman para vermedim" ifadelerini kullanmıştı.

Futbol camiasında büyük yankı uyandıran bu dolandırıcılık vakasının en çok konuşulan ismi ise Arda Turan oldu.

Turan, bankacı Seçil Erzan'a nakit olarak 13 milyon 900 bin dolar verdiğini belirtti, bu durum kamuoyunda tartışma yarattı.

Birçok kişi bu kadar büyük bir paranın nasıl elden verildiğini sordu. Vatandaşların soruları üzerinde paranın büyüklüğünü gösterebilmek için yapay zeka ile 13 milyon 900 bin dolar bir odaya yerleştirildi.

Sosyal medyada akıllara bu paranın 'nasıl ve neyle taşınacağını' soranlar 12 metrekarelik bir odada, 13 milyon doları görünce tepkiler büyüdü.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin