Arda Güler Fenerbahçe tarihine geçti

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Alanya Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe, 5-2'lik skorla kazandı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler Fenerbahçe tarihine geçti

Fenerbahçe, 26. dakikada Diego Rossi'nin golüyle öne geçti. Bu golde asisti yapan Altay Bayındır, hem kariyerinin ilk asistini yaptı hem de bu sezon Süper Lig'de asist yapan ilk kaleci oldu.

VAR hakemi Arda Kardeşler'in uyarısıyla Volkan Bayarslan, incelemeye gitti ve Fenerbahçe penaltı kazandı. Bu penaltı için topun başına gelen Mesut Özil, 50. dakikada skoru 2-0'a getirdi.

Aytemiz Alanyaspor, 53. dakikada Tayfur Bingöl'ün golüyle farkı 1'e indirdi. 67. dakikada bir kez daha sahneye çıkan Tayfur Bingöl, skora eşitliği getirdi.

Fenerbahçe, Arda Güler'in 78. dakikadaki golüyle mücadelede yeniden öne geçti. 17 yaşındaki genç yetenek, profesyonel kariyerinin ilk gol sevincini yaşadı. Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla Süper Lig tarihinin gol atan en genç oyuncusu oldu.

Dimitris Pelkas, 90. dakikadaki golüyle farkı 2'ye çıkardı. 90+4'te Arda Güler'in asistiyle Mergim Berisha maça noktayı koydu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin