Araştırmalar sonuç verdi: Seks hayatınızdaki değişime siz dahi inanamayacaksınız. Sadece 3 dakika uygulamak yetiyor

Cinsel ilişki hayatınızı güçlendirecek egzersizlerin sırrı ortaya çıktı. Bu 3 dakikalık egzersizin etkileri çok büyük oluyor. İşte seks hayatınızı güçlendirecek o etkili formül...

Google Haberlere Abone ol
Araştırmalar sonuç verdi: Seks hayatınızdaki değişime siz dahi inanamayacaksınız. Sadece 3 dakika uygulamak yetiyor

Cinsel ilişki partnerlerin birbirlerine olan bağlılıklarını güçlendiren ve birbirlerini çok daha iyi tanımalarına yardımcı olan etmenlerden bir tanesidir.

Cinsel ilişki hayatın en büyük gerçekliklerinden bir tanesi olurken, cinsel hayatın çok daha sağlıklı ve güçlü ilerleyebilmesi adına çeşitli araştırmalar ve analizler yapılmaya devam ediyor.

Yapılan bir araştırma sonucunda oldukça farklı bir durumu ortaya çıkarken, sadece 3 dakikalık bir egzersizin cinsel ilişki üzerindeki olumlu sonuçların ortaya çıkmasını tetiklediği öğrenildi...

3 dakikalık egzersiz cinsel ilişkiyi güçlendiriyor

Gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda oldukça farklı bir konuya imza atıldı. Sadece 3 dakikalık ağır egzersiz yapmanın, cinsel istekliliğin artmasına yardımcı olduğu ortaya çıktı. Yapılan araştırmaya göre, ağır antrenmanların erkekler üzerinde çok daha fazla tahrik olma olasılığının artmasına katkı sağladığı belirlendi.

Almanya’daki Siegen Üniversitesi ve Trier Üniversitesi’nde konuyu elen alan araştırmacılar, erkeklerin çok daha fazla enerji harcamaları cinsel istekliliğin artmasını sağlarken, kalp ritminin de aynı oranda hızlanarak sürecin daha iyi ilerlediği yönünde bir sonuca vardı.

Çalışmayı gerçekleştiren yazarlar konuyu şu şekilde ele aldı. "Birlikte ele alındığında, bulgularımız erkeklerde akut strese maruz kalmanın cinsel uyarılmayı geliştirdiğine dair güçlü kanıtlar sağlıyor ve parasempatik mekanizmalara karşı sempatik mekanizmaların farklı tutulumunu öne sürüyor."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin