Aralarında Enes Batur'un da olduğu 10 sosyal fenomen ifade verdi

Sosyal medya fenomenlerini takibe alan İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlattı. Aralarında Enes Batur, Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya ve Cantuğ Özsoy'un da bulunduğu 10 kişi, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifade verdi. Enes Batur çıkışta gazetecilere yaptığı açıklamada "Vergi veriyor musunuz? Veriyorum.  Hatta bu gün bile vereceğim" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Aralarında Enes Batur'un da olduğu 10 sosyal fenomen ifade verdi

Sosyal medya fenomenlerini takibe alan İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü inceleme başlattı.

Milli Piyango İdaresi'nden izin almadan video ve görsellerle takipçileri arasında çekiliş yaptığı belirlenen Enes Batur, Başak Karahan, Reynmen gibi ünlü sosyal medya fenomenlerinin aralarında bulunduğu 18 kişi ifade için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağrıldı.

Mali Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü’ne giden Enes Batur yaklaşık yarım saat ifade verdi.

Aralarında Enes Batur'un da olduğu 10 sosyal fenomen ifade verdi

Emniyetten çıkışı sırasında  gazetecilerin sorularını yanıtlayan Batur, "Ne soruldu? Vergi veriyor musunuz? Veriyorum.  Hatta bu gün bile vereceğim. Çekilişlerle ilgili iznim olmasa ceza alırdım herhalde" dedi.

Öte yandan, Enes Batur'un da yanı sıra Damla Nur Altun, Başak Karahan, Doğan Kabak, Ferit Karakaya ve Cantuğ Özsoy'un da ifade işlemlerinin tamamlandığı, toplam 10 kişinin bugün ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin