Antalyaspor, Fenerbahçe'den dünyaları istedi! İşte Haji Wright'ın transferi için Antalyaspor'un Fenerbahçe'den istekleri

Fenerbahçe, Antalyaspor formasıyla çok iyi bir performans sergileyen Haji Wright'ın transferi için tüm imkanları zorluyor.

Google Haberlere Abone ol
Antalyaspor, Fenerbahçe'den dünyaları istedi! İşte Haji Wright'ın transferi için Antalyaspor'un Fenerbahçe'den istekleri

Fenerbahçe, Antalyaspor'da forma giyen ABD'li forvet Haji Wright transferi için tüm imkanlarını zorluyor. 

Fenerbahçe’nin önerisini tatmin edici bulmayan Antalyaspor, 5 milyon Euro artı maaşları sarı- lacivertli kulüp tarafından ödenmek şartıyla Serdar Dursun ile Bruma’yı kiralık ve Wright’ın bir sonraki satışından yüzde 20 pay istedi. Fenerbahçe bir önceki teklifinde Antalyaspor'a 3 milyon Euro'nun yanı sıra Bruma, Lemos ve Nazım Sangare'yi vermeyi önermişti.

Fenerbahçe, Haji Wright’ın transferi için Antalyaspor ile görüşmelerini sürdürürken, ABD’li forvet oyuncusuna 7 kulübün daha talip olduğu açıklandı. Kırmızı beyazlı kulübün asbaşkanı Emrah Çelik, “Haji için 8 kulüple görüşüyoruz. Olgunlaşanlar var. Başkanımız en doğru kararı verecektir. Haji’nin durumu 10 gün içerisinde netlik kazanır” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin