Antalya'da pikniğe giden vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Ekmeğin içinden ölü fare çıktı. Mide bulandıran görüntüler

Antalya'da bir marketin fırınından ekmek alıp ailesiyle birlikte pikniğe giden Alihan Taş hayatının şokunu yaşadı. Ekmeğin içinden mide bulandıran maddeler çıktı. O maddelerden biri de telef olmuş fare ölüsüydü. Taş, marketi Alo 174 Gıda Hattı'na şikayet edip, maddi ve manevi tazminat davası açtı. Şikayetler sonrası işyerinin un deposu ve fırın kısmında yapılan denetimde el yapımı fare kapanı ve fare pislikleri tespit edilerek cezai işlem uygulandı.

Google Haberlere Abone ol
Antalya'da pikniğe giden vatandaş hayatının şokunu yaşadı. Ekmeğin içinden ölü fare çıktı. Mide bulandıran görüntüler

Yaklaşık 1,5 ay önce Kepez ilçesindeki bir marketin fırınında yaşanan olayda iddiaya göre, ailesiyle birlikte piknik için alışverişe bir markete giden Alihan Taş, marketten 5 ekmek aldı. Piknik alanında yemek için hazırlanan aileden Taş'ın eşi, ekmeğin birisini bölünce karşılaştığı manzara karşısında şoke oldu.

MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Ekmeğin ortasında telef olmuş farenin bir kısmını gören Taş ve ailesi, markete gidip olayı anlattı. Taş, bir yandan da Alo 174 Gıda Hattı'na ekmeğin fotoğraf ve videolarını atarak şikayette bulundu. Şikayet sonrası söz konusu işletmede İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetim gerçekleştirdi. Yapılan incelemede işletmenin un deposunun arka kısmında fare pislikleri, ekmek fırının arka kısmında yerde el yapımı fare kapanı tespit edildi. İşletmeye cezai işlem uygulanırken, raporları talep eden Taş avukatıyla birlikte markete maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin