Anlaşmada sona gelindi. Galatasaray'a imzaya gelecek milli yıldızın rotası Fenerbahçe'ye kaydı

Devre arası transfer döneminde orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, A Milli Takım'da forma giyen Salih Özcan'ın peşine düştü. Galatasaray'ın da transfer listesinde bulunan Salih Özcan için Fenerbahçe transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Anlaşmada sona gelindi. Galatasaray'a imzaya gelecek milli yıldızın rotası Fenerbahçe'ye kaydı
Arşiv

Transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe'nin orta sahaya düşündüğü son ismin Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan olduğu iddia edildi.

Fred'in yanına özellikle Avrupa macerasında kaliteli bir isim katmaya hazırlanan Fenerbahçe, Galatasaray'ın da transfer listesinde olan Salih Özcan için devreye girdi. Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, Borussia Dortmund forması giyen Salih Özcan için Alman kulübüyle bir araya gelirken, ilk transfer görüşmesini de gerçekleştirdi.

Borussia Dortmund formasıyla süre bulmakta zorlanan Salih Özcan için kiralama teklifi yapan Fenerbahçe, Galatasaray'ın  çok istediği milli ismin transferinde böylelikle bir adım öne geçmiş oldu.

Bu sezon Borussia Dortmund formasıyla 13 maça çıkan ve 773 dakika sahada kalan Salih Özcan gol veya asist katkısı üretemedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin