Ankara yine alarmda! Mansur Yavaş duyurdu: Tüm izinler kaldırıldı

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından Ankara'da şiddetli olması beklenen sağanak yağış nedeniyle tüm izinler kaldırıldı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan açıklama geldi...

Google Haberlere Abone ol
Ankara yine alarmda! Mansur Yavaş duyurdu: Tüm izinler kaldırıldı

Geçen haftadan bu yana yağışların etkili olduğu Ankara için bir şiddetli sağanak alarmı daha verildi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Bugün meydana gelmesi beklenen sağanak yağış nedeniyle ilgili birimlerimizin tüm izinleri kaldırılmıştır. Teyakkuz halinde çalışmalarımızı sürdürecek, tüm ihbarlara tek tek ulaşacağız" paylaşımında bulundu.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden bölge için yapılan gökgürültülü sağanak yağış uyarısında, "09.06.2023 Cuma günü Eskişehir, Ankara, Çankırı, Kırıkkale, Yozgat, Sivas, Kırşehir, Nevşehir, Kayseri ve Bolu çevreleri ile Konya'nın kuzey kesimlerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların öğle saatlerinden sonra yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olacağı tahmin ediliyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin