Anadolu Ajansı yılın fotoğraflarını oylamaya sunuyor

AA'nın Fotoğraf oylaması yarın başlayacak.

Google Haberlere Abone ol
Anadolu Ajansı yılın fotoğraflarını oylamaya sunuyor

Anadolu Ajansı, 2013'e damga vuran olaylara ait fotoğraflarını oylamaya sunuyor. Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek. 



AA'nın haber ve yaşam kategorilerindeki 24 kare seçkin fotoğrafı, yarın tüm dünyada üç dilde altyazı ile oylamaya sunulacak.



AA fotoğraf editörlerince belirlenen seçkide, aralarında Huffingon Post, Washington Post, New York Times gibi dünya medyasının önemli yayın organlarında yankı uyandıran fotoğraflar yer alıyor. Mısır olayları, Gezi olayları, Filipin tayfunu, Reyhanlı patlaması, Hac vazifesi, Suriye ve Gazze’deki dram gibi dünya ve Türkiye gündemini etkileyen fotoğraflar, oylamaya sunulanlar arasında bulunuyor.



Türkiye'den ve yurt dışından toplam 24 karenin yer alacağı oylama, www.aa.com.tr adresinde gerçekleşecek. AA’nın yıl boyunca her ayın en seçkin kareleri seçilen fotoğraflarından oluşacak seçki, Türkçe, İngilizce ve Arapça olmak üzere üç dilde altyazı ile bütün dünyada oylamaya açık olacak.



Oylama sonucunda, AA foto muhabirlerinin Türkiye ve dünya gündemini etkileyen en önemli fotoğrafları arasından yılın fotoğrafı seçilecek.



AA


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin