Altılı masada büyük kavga. CHP'li Engin Altay'ın tv100'deki sözlerine İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok sert yanıt: Duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı. Altılı masa dağılıyor mu?

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'nun açıklamaları uzun süredir CHP kanadında rahatsızlık yaratıyordu. Ağıralioğu'nun, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı ile ilgili sözlerine CHP'li Engin Altay tv100'ün gündem belirleyen programı Yüzler Kulübü'nde yanıt vermişti. Ağıralioğlu'ndan gece yarısı Altay'a çok sert yanıt geldi.

Google Haberlere Abone ol
Altılı masada büyük kavga. CHP'li Engin Altay'ın tv100'deki sözlerine İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok sert yanıt: Duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı. Altılı masa dağılıyor mu?

Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde tv100'de ekrana gelen Yüzler Kulübü programının konuğu Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili ve İstanbul Milletvekili Engin Altay, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, tv100 yazarı Erdoğan Aktaş ve Pınar Işık Ardor sorularını yanıtladı.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun "Tayyip Bey'in en çok görmek istediği aday, konuşmalarına bakınca... Yıllardır ısrarla ve inatla Sayın Kılıçdaroğlu'nu karşısında görmek istiyor. Ben kaybetme korkusunu dillendiriyorum, endişeli davranıyorum. Bu seçmen isteksizliğini gözardı etmesek mi diyorum..." sözlerine Altay "Her evin çocuğunun kusuruyla ilgili kulağı çekilecekse evin reisi çeker. Ben ne diyeyim daha bu böyle olmalı, bunu bekliyoruz. Bugün benim izlediğim video hoş bir video değil" yanıtını vermişti.

 CHP'li Altay'ın 'kulak çekme' sözüne İYİ Partili Ağıralioğlu Twitter hesabından sert bir yanıt verdi. Ağıralioğlu şu ifadeleri kullandı:

Kendileri gibi düşünmeyenlerin kulağının çekilmesini istemek, iktidar iddiası olan bir parti için pek hayırlı ve de saygın bir heves değildir! Tam olarak bu üsluptan endişelenir seçmen.

Biz, kulak çekmeyi ve çektirmeyi doğru bulmadığımız için İYİ Parti'deyiz!

Herkes bilir ki biz, cesurlar hareketiyiz.
Şahsiyetimiz ve tabiatımız icabı, nezaketle ve kimseyi kırmadan yapmaya gayret ettiğimiz siyaseti de memleket, millet hizmeti görürüz.

Endişelerimizi ve hassasiyetlerimizi duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı.

İşte Aliağıroğlu'nun o tweetleri:

Altılı masada büyük kavga. CHP'li Engin Altay'ın tv100'deki sözlerine İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'ndan çok sert yanıt: Duymayanlar, kulaklarını iyi açmalı ve denileni doğru anlamalı. Altılı masa dağılıyor mu? - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin