Alman basınından Arda Güler'e ''sıra dışı yetenek'' benzetmesi

Bu sezon oynadığı maçlarda harikalar yaratan ve Türk futbolunun son yıllardaki en büyük yeteneklerinden birisi olan Arda Güler, Almanya basınına haber oldu.

Google Haberlere Abone ol
Alman basınından Arda Güler'e ''sıra dışı yetenek'' benzetmesi

Bu sezon gösterdiği başarılı performansın yanında attığı gol ve yaptığı asistlerle Türk futbolunun en önemli yetenekleri arasında gösterilen Arda Güler, Almanya'nın Sport1 kanalına konu oldu.

Yapılan haberde, "Mesut Özil'in veliahtı" denilen Güler için, "Türkiye'nin son büyük yeteneğini hatırlıyor musunuz? Emre Mor. Çok büyük futbolcu olacaktı ama olamadı. Türkiye'nin artık Emre'den daha iyi olmasını umduğu yeni bir yeteneği var. Onun adı Arda Güler" yorumu yapıldı. "F.Bahçe'nin 17 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu sıra dışı bir yetenek ve şimdiden Süper Lig hikayesi yazmaya başladı" diyen kanal, "Arda'yı F.Bahçe başka bir oyuncuyu izlerken tesadüfen gördü. İdolü Alex. İlk maçında asist yaptı. Mükemmel çalımlarla tarih yazıyor" ifadelerini kullandı.

Arda Güler bu sezon Fenerbahçe'yle ikisi ilk 11 olmak üzere toplam 15 maça çıkarken 3 gol ve 4 asistlik performans ortaya koydu.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin