Ali Poyrazoğlu'dan Beren Saat hakkında çarpıcı açıklamalar!

Cine5 ekranlarında Esin Övet ve Savaş Özbey’in sunduğu “İsmi Lazım Değil” programının konuğu Ali Poyrazoğlu çarpıcı açıklamalar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Poyrazoğlu'dan Beren Saat hakkında çarpıcı açıklamalar!

Gündeme dair haber ve magazin başlıklarının konuşulduğu programda Ali Poyrazoğlu Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Akil İnsanlar üzerine konuştu. 



“Beren Saat benim öğrencimdi, onu yemek isteyenlere izin vermedim”



Son günlerin çok konuşulan oyuncularından Beren Saat ile ilgili soruyu cevaplandıran Ali Poyrazoğlu “Beren’i çok severim, öğrencim. Ben onun için canlı yayında büyük bir kavga ettim. Jüri onu yemek istiyordu, başka bir kızı tercih ettiler. Alenen kavga ettik, yanlış davranıyorsunuz, burada bir tane star kumaşı olan kişi var dedim. Beren birinci olamadı ama star ışığı vardı. Hayırsız aramıyor sormuyor ama olsun” dedi.  



“Muhteşem Yüzyılda çok iyi oyunculuklar var”



Dizi olarak Muhteşem Yüzyılı  takip ettiğini söyleyen Poyrazoğlu diziyi ve oyunculukları beğeniyle takip ettiğini belirtti ve “Teklif gelirse gider oynarım.”diyerek dizinin yapımcısına da gönderme yaptı.



“Kenan ve Kıvanç’ı beğenerek izliyorum”



Ekranlardaki oyuncular arasında beğendiği isimlerin sorulması üzerine Ali Poyrazoğlu “Kenan ve Kıvanç’ı beğenerek izliyorum. İkisi de kendilerini epey geliştirdiler, iyi oyuncu kategorisine yükseldiler. Oyunculuğun hakkını veriyorlar, bazen karşılarındaki oyuncular bile zayıf kalabiliyor. İyi oyuncu partnerini yükseltir. Cihangir kahvelerinden toplanmış isimlerle bu sektör bir yere gidemez. Seyirci o kadar çok güzel iş seyretti ki, diğer işlerde de o başarıyı arıyor.” diyerek cevap verdi.



“Akil insanlar magazin figürleriyle bir yere gitmez”



Akil insanlar ile ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine “Barış için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum. İlle gündemde olan magazin figürleriyle bir yere gidemeyeceğimiz net bir biçimde ortaya çıktı. Barıştan yana elini taşın altına koyan herkesi takdirle karşılıyorum. Ama listede başka isimlerde olmalıydı. Kendi alanlarında otorite olan yıllardır akil adam olan insanlarda olmalıydı. Hepimiz birer akil adam sorumluluğu üstlenmeliyiz. Gönüllü akil adam olmak zorundayız, çünkü barış istiyoruz. Barışa inananlar zaten akil insanlardır.” diyerek düşüncelerini paylaştı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin