Ali Koç orta saha transferine el attı, Portekiz'in altın çocuğuna Fenerbahçe formasını giydirdi

Ocak ayında başlayacak ara transfer dönemine kadar iyi gidişatını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, İsmail Kartal'ın istediği orta saha transferi için Florentino Luis ile görüştü. Portekiz'e giden Ali Koç, Benfica forması giyen Florentino Luis ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

Google Haberlere Abone ol
Ali Koç orta saha transferine el attı, Portekiz'in altın çocuğuna Fenerbahçe formasını giydirdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna lider olarak devam eden Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın transfer isteklerini üzerine Başkan Ali Koç çalışmalarını devam ettiriyor.

Bir türlü sonlandırılamayan orta saha transferine artık nokta koymayı planlayan Ali Koç, Benfica forması giyen Portekiz'in genç yeteneği Florentino Luis ile görüştü. Ali Koç, Benfica'da fazla forma şansı bulamayan Florentino Luis'e kiralama teklifi yaparken; Benfica'da bu teklif karşısında Fenerbahçe'ye satın alma opsiyonlu kiralama şartı sundu.

Bonservis bedeli 20 milyon Euro'yu bulan Florentino Luis için transfer tekliflerini alternatifli hale getirecek olan Ali Koç, Benfica'yı ikna etmesi halinde Florentino Luis'e, Fenerbahçe formasını giydirecek.

Bu sezon 14 maçta forma giyen ve orta saha bölgesinde görev alan Florentino Luis 734 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin