Aldatıldığını sosyal medyadan öğrendi! Tatile gittiği sevgilisi ortadan yok oldu, acı gerçeği sosyal medyadan öğrendi

Chandler adlı sosyal medya kullanıcısı, ikinci buluşmalarında kendisini Miami'ye götüren sevgilisinin bir anda ortadan kaybolduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Aldatıldığını sosyal medyadan öğrendi! Tatile gittiği sevgilisi ortadan yok oldu, acı gerçeği sosyal medyadan öğrendi

Chandler adlı TikTok kullancısı çektiği videoda flört ettiği ve ikinci buluşmalarında kendisini Miami'ye tatile götüren sevgilisinin nasıl bir anda ortadan kaybolduğunu anlattı.

Chandler videoda, mahremiyet nedeniyle sevgilisine Michael adını vereceğini açıkladı.
Beraber tatile gittiklerini, tatildeyken Michael'in kız kardeşini görmek zorunda olduğunu söyleyerek ayrıldığını anlatan Chandler, 13.30'da buluşacaklarını belirtti.

Sevgilisinin yanından ayrılmasının ardından için havuza gittiğini ve daha sonra onunla buluşmayı beklediğini söyledi. Öğleden sonra 13.10'da ona nerede olduğunu sormak için mesaj attı ama Michael'den yanıt vermedi. On dakika sonra tekrar mesaj attı ve onu alıp almayacağını sordu.

Chandler, sevgilisinden haber alamadığını ama asıl şoku sabah yaşadığını ifade etti. Michael'in hiçbir eşyası odada yoktu. Yani Chandler uyuduğunda, Michael eşyalarını gelip almıştı.

Asıl şoke eden kısım ise bundan sonra yaşandı. Chandler bu durumu sosyal medyada paylaştığında bir kullanıcı sevgilisinin soyadını sordu ve bu kişinin gerçek hayatında evli ve çocuklu olduğunu söyledi.

Yani Chadler, kendisini tatilde birden yalnız bırakan erkek arkadaşının evli olduğunu sosyal medya sayesinde öğrendi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin