Akşener'den videolu paylaşım: 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz

İYİ Parti genel Başkanı Meral Akşener, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 10 ilden biri olan Adıyaman'dan görüntüler paylaşarak "Adıyaman'dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız! 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz!" paylaşımı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Akşener'den videolu paylaşım: 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz

Kahramanmaraş merkezli depremlerde ve yüzlerce kişinin hayatını kaybettiği Adıyaman'ı, sel felaketi de vurmuş ve iki kişi yaşamını yitirmişti. Ara ara etkili olmaya devam eden sağanaklar çadırlarda yaşayan vatandaşların durumunu daha da zorlaştırıyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, twitter hesabından Adıyaman'daki yıkım ve tahribatın görüntülerinin yer aldığı video yayınladı.

HEP AYNI SORUNU YAŞIYORUZ

"Adıyaman'dan yükselen feryadın sesi, derdin çaresi ve yaraların merhemi biz olacağız! 15 Mayıs sabahı doğan güneşle, hep birlikte iyileşeceğiz!" notuyla Akşener'in paylaştığı videoda vatandaşların şu ifadelerine yer verildi:

"Bu benim kendi feryadım. İki çocuk babasıyım. Eşyalarımız hep ıslandı. Onlarla birlikte hep beraber perişan duruma düşmüşüz. Bizim gibi binlerce insan bu mahalle aralarında hep aynı sorunu yaşıyoruz.

3 gün boyunca nefes alıp veremeyen enkaz altında yardım bekleyen evlatlarım ne der? Şimdi helalleşmek istiyor. Helal etsem yavrularım etmez. "

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Akşener'in videodaki ifadeleri şöyle:

"Adıyaman'da bu sesi duyurmamı istediler. Bir an evvel normal hayata geçebilecek sistemin kurulması lazım. Bu eksikliklerin tamamlanması için gerekeni yapacağız."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin