AK Parti'den Büyük Ankara Mitingi... On binlerce kişi Başkent Millet Bahçesi'nde toplandı. Erdoğan: CHP'yi tanımak istiyorsanız üç kelime yeter

14 Mayıs seçimlerine doğru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Büyük Ankara Mitingi’nde konuştu. Erdoğan "CHP'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter; Çöp, çukur ve çamur. İstanbul'u bunlardan bu kardeşiniz kurtardı." dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den Büyük Ankara Mitingi... On binlerce kişi Başkent Millet Bahçesi'nde toplandı. Erdoğan: CHP'yi tanımak istiyorsanız üç kelime yeter

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Büyük Ankara Mitingi" için Başkent Millet Bahçesi'ndeki hazırlıklar tamamlandı.

Bu kapsamda dev bir platform kurulan miting alanına, led ekranlar, büyük ses sistemleri ve pankartlar yerleştirildi.

AK Parti'den Büyük Ankara Mitingi... On binlerce kişi Başkent Millet Bahçesi'nde toplandı. Erdoğan: CHP'yi tanımak istiyorsanız üç kelime yeter

Yerleştirilen pankartlarda Türkiye Yüzyılı vurgusu yapıldı.

Mitingde, güvenlik tedbirleri alındı.

On binlerce kişi de  miting alanında bir araya geldi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan kalabalığa hitap etti:

Sandıkları gümbür gümbür patlamaya var mıyız?

Biz bu şehri her şeyiyle seviyoruz. Her mücadelemizde yanımızda olan Ankara'nın insanlarına şükranlarımı sunuyorum. Kapı kapı dolaşacağız. Bütün gençlerimize 14 Mayıs için hazır olu hatırlatacağız.

CHP'yi eleştirdi Melih Gökçek'i övdü

Şimdi gelirken bir bilbord gördüm Ankara daha iyi hizmete layık diyor. Dün baktım İzmir'e de onu yazmış. 4 Yıldır İstanbul'da İzmir'de Ankara'da ne yaptınız?

Eğer CHP'yi tanımak istiyorsanız 3 kelime yeter; çöp, çukur, çamur. İstanbul'u çöp dağlarından kurtardık, suzukluktan kurtardık. Burda da yine Melih kardeşimin gayretiyle Ankara'yı susuzluktan kurtardık.

Bunlara hatırlatalım, Ankara'da Başkent'in havalimanını yapan kim, bunlar mı yaptı? Bütün şu Ankara'daki metroları kim yaptı?

Kardeşlerim bunlarda yalandan başka bir şey olamaz. Yalanın en önemli mimarı bay bay Kemal. 14 Mayıs'ta benim milletim bunları siyasi mevta yapacak. 

Ankara'nın havalimanını biz yaptık, o güzelim yolları biz yaptık. Ankara'daki metroları biz yaptık. Bunlarda yalandan başka bir şey bulamazsınız. Yalanın en önemli mihmandarı bay bay Kemal'dir. Yalan dersi almak istiyorsanız onun yazıhanesine gidin.

Önce 6'lı sonra 7'li şimdi de 9'lu masa oldular.

'Ankara dimdik ayakta durdu'

Ankara Milli Mücadele'de asla korkmadı, diz çökmedi. Bunun için Ankara ne vesayete, ne teröre, ne darbeye teslim oldu. Şehrin üzerinde ölüm saçan uçaklar gezerken Ankara dimdik ayakta durdu. Ankara'nın her yeri, özgürlüğü için direndi.

FETO şimdi bay bay Kemal ile beraber. Önceden almamışlardı sonradan HDP'yi de yanlarına kattılar. Önce 6'lı masaydı, sonra 7'li oldu şimdi 9'lu masa oldu. Bay bay Kemal bu da yetmeyecek size. Sen onlarla yürü bizim yanımızda millet var, cumhur var.

Ankara, alçaklar karşısında asla diz çökmedi. Kanlı gar saldırısıyla oynanmak istenen kirli oyunu bozan da yine Ankara oldu. Şimdi Ankara yeni bir destan yazmaya hazırlanıyor.

Bir tarafta 15 Temmuz'un rövanşını almak için yanıp tutuşanlar var, FETO'nun Ankara'yı bombalayan katillerini cezaevlerinden çıkartıp aramıza gönderme sözü verenler var. Yine aynı tarafta bölücü emellerini gerçekleştirmek için artık ilk asrını geride bırakmaya hazırlandığımız cumhuriyetimizle hesaplaşmak için yanıp tutuşanlar var.

Demirtaş ve Kandil mesajları

Diyarbakır'da Yasin Börü'leri şehit eden namussuzlar bunlar değil mi? Yine bunlar ne diyor; 'Selo'yu çıkaracağız' diyor. Biz görevde olduğumuz sürece ne Selo çıkabilir ne de o evlat katili çıkabilir. Bay bay Kemal sen talimatı nereden alıyorsun? Kandil'den. Ne diyor Kandil? 'Biz artık bay bay Kemal'i destekliyoruz.' Arkadaşı Kandil baronu olanlardan bu ülkeye fayda olur mu? Şimdi ben de diyorum ki 'Söyle bana arkadaşını, söyleyeyim sana kim olduğunu.'

Dört bir yanındaki PKK'lılar, FETO'cular, envai çeşit terör örgütü 14 Mayıs'ta bay bay Kemal'e destek veriyor değil mi? Bölücü terör örgütüyle arasına mesafe koyamayan partinin yöneticileri il il dolaşarak bay bay Kemal için oy dileniyor.

'Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş'

Bay bay Kemal diyor ki; Londra'dan 300 milyar dolar getirecekmiş. Nasıl oluyor da olmayan bir şeyi getiriyorsun. Herhalde bunlar daha önce getirdikleri esrar, eroin vs. bunları göndermişler ki bunların bedelini geri döndürme gibi bir gayretleri var.

Heyecanlanmış kendini maliye bakanı ilan etti. Yahu sen maliyede bir memurdun. Niye bu millete yalan söylüyorsun. Ne yaptı bu? Oy alabilmek için yanına aldığı herkese birer cumhurbaşkanlığı yardımcılığı teklif etti, hepsine rüşvet teklif etti.

Biz sözlerini unutanlardan olmadık. İhtiras peşinde değil, hizmet peşinde koştuk. Bolu Tüneli'ni patates deposu yapalım diyorlardı. CHP'nin dönemiydi… Biz geldik, 'Bu tüneli açacağız' dedik, yaptık. Bunca yıldır ülkeye hizmet etmeyi öğrenemediler. Bunların eline 5 tane Ankara keçisi teslim edin, kaybedip gelirler.

Bilkent ve Etlik Şehir Hastaneleri, sadece Ankara'nın değil ülkemizin en büyük en modern hastaneleri olarak hizmet veriyorlar. Ankara'yı hızlı tren hatlarıyla Eskişehir, Konya, Bilecik, Sakarya, Kocaeli ve İstanbul'a bağladık.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin