Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de konuştu. Millet İttifakını eleştiren Erdoğan, "Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var, kahraman ordumuza hakaret edenler var. Bu kibir masasını İzmir sandıkta darmadağın eder. Benim tanıdığım İzmir bu masayı sandığa gömer." dedi. Yüz binler Gündoğdu meydanına akın etti, Erdoğan'ı dinledi.

Google Haberlere Abone ol
Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer

Sağlık sorunları nedeniyle programlara video konferans ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir'de mitingde konuştu.

Sağlık sorunları nedeniyle programlara video konferans ile katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün tekrar sahaya indi. Önce İstanbul'da TEKNOFEST'e katılan Erdoğan, ardından İzmir'de Gündoğdu Meydanı'ndaki mitinge katılmak üzere yola çıktı. Mitingde yüzbinlerce kişi bir araya geldi.

AK Parti'den İzmir'de tarihi miting. Yüzbinlerce kişi alanı doldurdu

'İzmir destan yazıyor'

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Eyyüp Kadir İnan da "İzmir destan yazıyor" notu ile görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Kılıçdaroğlu'na seslendi

Vesayetin tehditlerinden korkmadık, terör örgütlerinin saldırılarından ürkmedik. Terör örgütleriyle parlamento içinde Bay Bay Kemal gibi onların uzantılarıyla görüşmeler yapmadık. Bay Bay Kemal ne görüştün? Şunu bir açıklasana...

14 Mayıs Bay Bay Kemal'i uğurlama seçimi olmalı. Öyleyse kalan 2 haftada durmak yok yola devam mı? Ben bugün bu muhteşem katılımı görünce size inanıyorum. İzmir kararını vermiş.

Biz İzmir'e ne gerekiyorsa yaptık. Sen İzmir'i çöpten, çukurdan kurtaramadın Bay Bay Kemal.

Dün Hasan Tahsin'in tabancayla yürüttüğü mücadele, bugün Kızılelma, TCG Anadolu, Altay'la, Atak'la devam ediyor. Son hafta TCG Anadolu Alsancak Limanı'na geliyor. Dedik ki finali burada yapalım.

Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer - Resim : 2

'Gençler Türkiye Yüzyılı'nı kurmaya hazırlanın'

Gençler Türkiye Yüzyılı'nı kurmaya hazırlanın. Her dönem olduğu gibi bugün de karşımıza birileri çıktı. Bugün de 9'lu masa olarak arz-ı endam eyledi. Bu masadan ne çıkar? Bay Bay Kemal bulduğu herkese cumhurbaşkanlığı yardımcılığı hediye ediyor. Böyle devlet yönetilir mi? Bu millet bu muhteşem katılım sana yürü Kemal demeyecek.

Biri tefecilerden '300 milyar dolar buldum getireceğim' diyor. Bay Bay Kemal bıktık artık bu yalanlardan. Bulduysan bu parayı al getir. Sen getirdin de neden getirdin mi diyoruz?

Biz bu ülkede 21 yıldır sadece eser ve hizmeti siyaseti yaptık. Kimsenin hakkının çiğnenmesine, hayat biçimine müdahale edilmesine izin vermedik.

Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer - Resim : 3

'Eski Türkiye geride kaldı'

Bu ülkede köken ve mezhep siyaseti yüzünden yaşanan acıların bir daha tekerrür etmemesi için nice sessiz devrimleri hayata geçirdik. Artık o eski Türkiye geride kaldı.

Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var, kahraman ordumuza hakaret edenler var. Bu kibir masasını İzmir sandıkta darmadağın eder. Benim tanıdığım İzmir bu masayı sandığa gömer.

14 Mayıs Türkiye'nin ekonomisini Londra tefecilerine, güvenliğini terör örgütlerine dış siyasetini emperyalistlere teslim etmek isteyenlere karşı yerli ve milli duruşun zaferinin seçimi olacaktır.

Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer - Resim : 4

Çeşme ve Karaburun'a doğalgaz

Evet 14 Mayıs Cumhuriyetimizin yeni asrında ülkemizi ve milletimizi dünyada hak ettiği yere çıkarma azmini seçimi olacaktır.

Sağlık sorunları sonrası programlarını iptal etmişti. Erdoğan İzmir'de Millet İttifakını eleştirdi: Aralarında FETÖ'nün, PKK'nın adayı var. İzmir bu masayı sandığa gömer - Resim : 5

İzmirli çiftçilerimize bugüne kadar yaklaşık 7.5 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Önümüzdeki dönemde Çeşme ve Karaburun'a da doğalgaz getiriyoruz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin