AK Parti'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrısına flaş yanıt!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Meral Akşener ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun çağrısına cevap verdi. Turan, “Türkiye’nin erken seçim gibi bir gündemi yok. Seçimler zamanında yapılacaktır! Bu gündeminizin hiç kimseye faydası yok." dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti'den Akşener ve Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrısına flaş yanıt!

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Erken seçim” çağrısına yanıt verdi, “Türkiye’nin erken seçim gibi bir gündemi yok” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener görüştü. İki lider, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a erken seçim çağrısında bulundu.

 Kılıçdaroğlu ve Akşener’in açıklamalarının tamamlanmasının ardından “erken seçim” çağrısına ilk yorum AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan geldi.

 "BU GÜNDEMİNİZİN HİÇ KİMSEYE FAYDASI YOK"

Türkiye’nin erken seçim gündeminin olmadığını ifade eden Turan, Kılıçdaroğlu ve Akşener'i etiketlediği gönderide şu ifadeleri kaydetti:

“Türkiye’nin #ErkenSeçim gibi bir gündemi yok. Seçimler zamanında yapılacaktır! Türkiye, size rağmen, önündeki tüm engelleri aşma iradesine ve kararlılığına sahiptir. Bu gündeminizin hiç kimseye faydası yok."

İşte o paylaşım:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin