AK Parti yarın İstanbul'da miting yapmaya hazırlanıyor. Soylu: Bu alanda yarın Ayasofya olacak

AK Parti yarın İstanbul'da miting yapmaya hazırlanıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Yarın bu alanda Rahmetli Menderes, Özal, Erbakan, Türkeş olacak. Bu alanda yarın Ayasofya olacak." dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti yarın İstanbul'da miting yapmaya hazırlanıyor. Soylu: Bu alanda yarın Ayasofya olacak

Atatürk Havalimanı'nda yapılacak miting öncesi AK Partili isimler bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Süleyman Soylu'nun açıklamlarından öne çıkanlar şöyle: 

Yarın siyasi tarihimizin en görkemli en heyecanlı ve en muhteşem mitingini, tüzbinlerce İstanbullunun burada dünyaya mesaj vereceği bir mitinge hazırlanıyoruz. 

Yarın yüzbinlerce İstanbullu'nun Tayyip Erdoğan'ın saf saf yanında duracağı bir mitinge hazırlanıyır. 

Yarın sadece bir mitinge değil bir duruşa hazırlanıyor. Yarın bu alanda Rahmetli Menderes, Özal, Erbakan, Türkeş olacak. Bu alanda yarın Ayasofya olacak. 

Yıllarca bize yerli malı haftası olarak kutladığımız ama bugün sanayimizin savunam sanayimizin, teknolojimizn yerli ve milli olarak birlikte kutladığımız teknofest de olacak. 

Terörle mücadeleden kahramanlarımız da bu alanda olacak. 

Bu alanda başı açık ve başörtülü kızlarımızı birbirinden ayıranlara karşı onları birleştiren onları bu ülkenin bütün değerleriyle buluşturan sadece onları değil aynı zamanda Türkiye'nin doğusunu ve Türkiye'nin batısını bütünleştiren Türkü, Sünni, Alevi, Çerkez'i her birini birbiriyle bütünleştiren Recep Tayyip Erdoğan'a inanan  yüz binlerce insan bu alanda olacak.

Tam 21 yıldır bu ülkede bu milletin ortaya koyduğu duruşu, 15 Temmuz'da bir milletin ortaya koyduğu duruşu, 17 - 25 aralık darbesinde bu milletin liderinin etrafında yanında olduğu duruşu sergileyeceğiz. 

Yarına ait büyük bir heyecan var içimizde, Heyecanlıyız... 14 Mayıs'ın heyecanını yaşıyoruz. 

Yarın bu alanda Türkiye'nin 14 Mayıs'ta sesini duyurmak istediği masumlar olacak. 

Liderimizin etrafında sadece bir seçime yürümüyoruz. Türkiye'nin yüzyılına yürüyoruz. Türkiye'nin yüzyılının kapılarını yarın inşallah liderimizle birlikte açacağız. 

Numan Kurtulmuş 1950'yi hatırlattı

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş:

14 Mayıs 1950'de Türkiye'nin siyasi tarihinde yeni bir devrim kapısı açılmıştır. 14 Mayıs 1950'de Türkiye tek parti faşizmi geride bırakarak Millete karşı zulmeden Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetini geride bırakarak, rahmetli Menderes'in 'Yeter söz milletindir' sloganının arkasında toparlanmış ve büyük bir başarıyla hem seçimi kazanmış hem de geçmiş dönemlerde kendilerine yapılan eziyet yapanlara da ciddi bir şekilde sandıkta derslerini vermiştir.

Şimdi aradan geçen bu 73 yıl içerisinde gerçekten Türkiye'ye çok önemli hizmetler yapılmış, Türkiye'nin hayrına çok büyük işler yapılmıştır. Özellikle son 21 yıl içerisinde Türkiye'nin akla gelebilecek bundan 25 sene evvel 30 sene evvel konuşsanız rüyalarımızda bile zor konuşacağımız konular Türkiye'de gerçekleşmiştir.

Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde gerçekleşmiş olan Türkiye'nin Eser ve hizmet siyasetleri Türkiye'de bir altyapının gerçekleşmesine tamamlanmasına vesile olmuştur. 

Kaynak: tv100.com
Etiketler ak parti miting soylu
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin