AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MKYK sonrası önemli asgari ücret açıklaması: Vatandaşı sıkıntılarla başbaşa bırakamayacak en etkili yöntem!

Öğlen saatlerinde başlayan AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısının ardından parti sözcüsü Ömer Çelik açıklamalarda bulundu. Çelik'İn gündeminde Erdoğan tarafından açıklanan asgari ücret zammı da vardı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten MKYK sonrası önemli asgari ücret açıklaması: Vatandaşı sıkıntılarla başbaşa bırakamayacak en etkili yöntem!

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. AK Parti Genel Merkezi'ndeki toplantı saat 13.45'te başladı.

Toplantı sonrası parti sözcüsü Ömer Çelik kameraların karşısına geçti. Çelik'in açıklamalarından başlıklar şöyle:

"Ukrayna - Rusya savaşıyla birlikte bildiğimiz dünyanın dikişlerinin çözüldüğü bir safhaya geçtiğimiz net ve açık bir şekilde ortaya çıkmıştır"

"KKTC'nin gözlemci üye olarak Türk Devletleri Teşkilatı'nda yerini alması son derece kıymetlidir"

"Bir İslam ülkesinde Dünya Kupası'nın yapılmasıyla ilgili ne kadar çok ön yargı üretildiğini gördük"

 "(Laçın Koridoru gerilimi) Hiç kimsenin, Azerbaycan otoritesinden izin almadan maden çıkarma gibi bir yaklaşımının söz konusu olmaması lazım"

 "İmkanlar içerisinde asgari ücretli vatandaşlarımızı bir takım sıkıntılarla başbaşa bırakmayacak en etkili yöntem üretilmeye çalışılmıştır"

"(6 yaşındaki çocuğa istismar iddiası) Tamamen lanetlenmesi gereken asla ve asla affedilmeyecek bir suç"

"(Altılı masa adaylık tartışmaları) Arabesk film izler gibi izliyoruz"

"(Selahattin Demirtaş'ın 6'lı masa paylaşımı) 6'lı masanın nasıl hareket etmesine dair HDP kesiminden pek çok beyan geliyor"

Ayrıntılar geliyor...

 

Kaynak: A.A
Etiketler akparti mkyk
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin