Ajda Pekkan sahnelere ne zaman dönecek?

Süperstar Ajda Pekkan, sabaha karşı evinde düşüp kalça kemiğini çatlatmıştı. Menajeri Oğuz Arınmış, sanatçının sabaha karşı evinde düştüğünü ve kalça kemiğinin çatlaması sonucu acil ameliyata alındığını söylemişti. Kasım ve Aralık ayındaki konserleri iptal edilen Ajda Pekkan'ın sahnelere döneceği tarih belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Ajda Pekkan sahnelere ne zaman dönecek?

Süperstar Ajda Pekkan, sabaha karşı evinde düşmesi sonucu ameliyat oldu. Menajeri Oğuz Arınmış, sanatçının kalça kemiğinin çatladığını belirtmişti. Öte yandan Süperstarın sahnelere döneceği tarih belli oldu.

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu'nun kişisel sosyal medya hesabından paylaştığı yazısı şöyle:

AJDA NE ZAMAN SAHNEYE ÇIKACAK?

Ajda Pekkan geçen hafta evinde düşmesi sonucu ameliyata alınmıştı. Kalçasında kırık olduğu ve bir süre dinleneceği aktarılmış, konserleri de iptal edilmişti.

76 yaşındaki Ajda Pekkan'ın ne zaman iyileşebileceği ya da tam olarak iyileşip, tekrar sahneye dönüp dönemeyeceği, konuşulmaya başlandı.

Benim kulağıma gelen, güzel haberler diyelim. Sanatçının bir aksilik olmadığı takdirde, bu yılbaşı gecesi Kıbrıs'ta sahne alacağını duydum. Ajda'nın yaşadığı bu talihsiz kaza nedeni ile Kasım ve Aralık konserleri iptal edilmişti.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sina Koloğlu (@sinakologlu)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin