Ahmet Hakan'dan çok sert İmamoğlu tepkisi: Tüm zamanların en ahmakça kumpası!

Son günlerde gündemden düşmeyen 'Limon Haberi' için Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, "Tüm zamanların en ahmakça kumpası: İmamoğlu’na limon kumpası" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Hakan'dan çok sert İmamoğlu tepkisi: Tüm zamanların en ahmakça kumpası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin "Mersin'li çiftçilerden 100 top limon aldık" açıklaması üzerine başlayan tartışma 'Limon Kumpası' tartışmasına dönüştü. Erdemli ilçesinde gazetecilik yapan Mahmut Dölek'in haber amaçlı çektiği görüntülerin kamera arkası sosyal medyaya düşünce kıyamet koptu. Görüntülerde, çiftçi gibi gösterilen bir kişi gazetecinin talimatlarıyla Ekrem İmamoğlu'nu yalanlayan açıklamalar yapıyordu. Ahmet Hakan, o görüntüler için "Tüm zamanların en ahmakça kumpası" dedi.

Görüntülerin sosyal medyada yayılması üzerine AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, görüntüleri çekenler hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Görüntüleri çeken Mahmut Dölek ise mizah amaçlı çektikleri görüntünün dışarıya sızdığını öne sürerek, kendisine yönelik eleştirilerin linç amaçlı olduğunu iddia etti.

'İmamoğlu'na limon kumpası'

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan ise olaya "Tüm zamanların en ahmakça kumpası: İmamoğlu’na limon kumpası" başlıklı yazısıyla tepki gösterdi.

Ahmet Hakan'ın yazısını okumak için TIKLAYIN

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin