Adaylıktan çekilen İnce için Erdoğan'dan ilk yorum. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildi, Erdoğan Ankara'da bu açıklamayı yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş, niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi, bilemiyorum. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Adaylıktan çekilen İnce için Erdoğan'dan ilk yorum. Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce adaylıktan çekildi, Erdoğan Ankara'da bu açıklamayı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesine ilişkin, "Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi ama ne oldu da acaba çekildi bilemiyorum." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin, Hüseyingazi Mahallesi'nde düzenlenen Mamak-Altındağ mitinginde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin adaylıktan çekilmesiyle ilgili, "Adaylardan bir tanesi adaylıktan çekilmiş, niye çekildi anlamak mümkün değil. Doğrusu üzüldüm. Keşke bu yarış sonuna kadar böyle devam etseydi. Ne oldu da çekildi, bilemiyorum. Biz yola diğerleri ile devam ediyoruz. Önemli olan benim milletimin vereceği karar" dedi.

ÇİRKİNLEŞEN TARAF KAYBEDECEĞİNİ ANLAYAN TARAFTIR

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti, "Bu seçimlerde her türlü sertliği kabul ederiz ama çirkinleşmeye karşıyız. Size buradan küçük bir siyaset tüyosu vereyim; çirkinleşen taraf, çirkefleşen taraf, kaybedeceğini anlayan taraftır. Kimi FETÖ usulü kaset tehdidiyle çirkinleşiyor, kimi kürsüde diliyle çirkinleşiyor, kimi sokakta insanımıza sataşarak çirkinleşiyor. Ben sadece şu kadarını söyleyeyim, siz ülkemizdeki siyasi iklime bakın ve kimin çirkinleştiğine kendiniz karar verin."

"KASETLE GELDİ, ADAYLARDAN BİRİNİ SAF DIŞI BIRAKTI"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’nın Sincan ilçesinde düzenlenen mitingde de Muharrem İnce'nin adaylıktan çekilmesi hakkında Kemal Kılıçdaroğlu'nu işaret etti: 

Erdoğan, "Bay Kemal neyle geldi; kasetle geldi. Şimdi de cumhurbaşkanı adaylarından birini saf dışı bıraktı. Nasıl bıraktı? Herhalde o da şöyle yarın bilemediniz cumartesi günü ortaya çıkar. Çünkü bunların bütün işi fırıldak." açıklamasını yaptı. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin