Adana'da motosikletli şahıslar mağazayı taradı: Ölü ve yaralı var

Adana'da bir erkek giyim dükkanına motosikletli ve kasklı 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda mağaza sahibi Mehmet Ulaş (45) hayatını kaybetti, çalışanı Can T., ağır yaralandı.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da motosikletli şahıslar mağazayı taradı: Ölü ve yaralı var

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi Amerikan Pazarı’nda bulunan bir erkek giyim mağazasında yaşanan olayda, motosikletli ve kasklı 2 kişi mağazaya gelerek tabancalarla defalarca ateş açıp kaçtı. O anlarda mağazada bulunan iş yeri sahibi Mehmet Ulaş (45) ve çalışanı Can T. (40) vücutlarına isabet eden kurşunlarla ağır yaralandı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi yönlendirildi. Yaralılar sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahaklenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. İş yeri sahibi Mehmet Ulaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Can T.'nin durumunun ise ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Saldırının gerçekleştirildiği mağazada inceleme yapan ekipler, 28 boş mermi kovanı buldu. Polis ekipleri, kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin