Adana'da katliam. Kendini kaybetti, annesini ve eşini başından vurdu. Tartışmanın sonu kanlı bitti

Adana'da tartışma sonrası kendini kaybeden N.K. adındaki şahıs eşini ve annesini başlarından vurdu. Eşi olay yerinde can verirken annesi ise ağır yaralandı. 

Google Haberlere Abone ol
Adana'da katliam. Kendini kaybetti, annesini ve eşini başından vurdu. Tartışmanın sonu kanlı bitti
İHA

Adana'da bir aile, tartışma sonrası vahşeti yaşadı.

İddiaya göre, N.K. (40) evinin yanındaki evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın (54) yanına gitti.

Kısa sürede büyüyen tartışmada N.K. (40) isimli şahıs annesini ve eşini başından vurdu.

KANLAR İÇERİSİNDE YERE YIĞILDILAR

Adana'nın eyhan ilçesine bağlı Yeşiloba Mahallesi’nde yaşanan olayda söylenenlere göre N.K. (40) evinin yanındaki evde oturan annesi Fahriye Kaya’nın (54) yanına gitti. N.K. ile annesi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Tartışma seslerini duyan N.K.’nın karısı Halime Kaya da (44) kayınvalidesinin evine gitti. Tartışma kısa sürede büyürken N.K. tabanca ile annesi Fahriye ve karısı Halime’yi başlarından vurdu. Fahriye ve Halime kanlar içerisinde yere yığılırken N.K. olay yerinden kaçtı.

BİRİ ÖLDÜ DİĞERİNİN DURUMU KRİTİK

Olay yerine komşuların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Sağlık ekipleri Halime'nin olay yerinde can verdiğini tespit ederken ağır yaralı Fahriye Kaya ise çağrılan ambulansla Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Başından vurulan Fahriye Kaya’nın durumunun kritik olduğu öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Halime Kaya’nın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EMNİYETE SEVK EDİLDİ

Cinayet Büro Amirliğine ekipleri tarafından başlatılan çalışmanın sonucunda şüpheli N.K. Mithatpaşa Mahallesi'ndeki bir parkta yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, sorgulanmak üzere emniyete sevk edildi. 

 

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin