Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçı sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup olan Adana Demirspor'da Başkan Murat Sancak çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Fenerbahçe maçı sonrasında çok sert açıklamalarda bulundu

Spor Toto Süper Lig'in 3. hafta kapanış maçında ilk iki maçından galibiyetle ayrılan Adana Demirspor, Fenerbahçe'ye 4-2 mağlup oldu.

Maç sonunda hakemleri hedef alan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, ''Her şeyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Takımı tebrik ediyorum, beraberliği kaçırdık. Daha ligin başındayız, takımlar oturacaktır. Bunun Adana'sı da var, biz de orada yeneriz. Adaletli olun, başka bir şey demiyorum. Ben hakemleri çok severim ama bu haftanın en önemli maçıydı bu. Ona göre dikkat etmekte fayda var. Allah onların da yardımcısı olsun. Ama adalet herkese lazım, Fenerbahçe'ye de lazım olur. Onlar için de sitem ediyorum'' dedi.

Balotelli'nin transfer durumuyla ilgili açıklamalar da yapan Sancak, ''Balotelli normalde sakat. Ancak gidecekse de gitsin. Bir Balotelli gider başka Balotelli gelir. Onun yerine Dzyuba'yı aldık, 3 tane santrforumuz var. Parayı veren düdüğü çalar, parayı getirecekse Fenerbahçe ya da Galatasaray da alabilir'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin