Acun Ilıcalı'ya son dakika şoku! Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de şoke eden bir gelişme yaşandı. Championship ekibinin kadrosuna dahil etmek istediği genç yıldızın transferinin son dakika yaşanan evrak krizi nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'ya son dakika şoku! Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City oldukça hareketli bir kış transfer dönemi geçirdi.

Newcastle United'ın 32 yaşındaki eldiveni Karl Darlow sezon sonuna kadar kiralandı. Hull City, İngiliz file bekçisi için herhangi bir kiralama bedeli ödemedi. Championship ekibi santrfor pozisyonu için Brighton'dan Aaron Connolly ve sağ kanat için Crystal Palace'tan Malcolm Ebiowei'yi sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

KONRAD DE LA FUENTE'DE EVRAK KRİZİ

Hull City, Marsilya'dan Konrad de La Fuente'yi sezon sonuna kadar kiralamak için harekete geçti.

Genç yıldız adayı için hem Marsilya hem de Olympiakos ile anlaşma sağlandı. Olympiakos'un kiralık sözleşmesini feshetmesinin ardından Konrad de La Fuente sezon sonuna kadar Hull City'de kiralık olarak forma giyecekti.

Acun Ilıcalı'ya son dakika şoku! Evrak nedeniyle transfer iptal oldu

Championship ekibinin transfer için gerekli evrakları TMS sistemine zamanında yüklediği ancak şoke eden bir gelişme yaşandığı öğrenildi. Olympiakos ile Marsilya'nın gerekli belgeleri zamanında yüklememesi nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği belirtildi. Konrad de La Fuente sezon sonuna kadar Olympiakos'ta kiralık olarak forma giymeye devam edecek.

Skorer

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin