Acun Ilıcalı'dan Survivor için Hadise sürprizi!

Dün akşam yayınlanan bölümde, Acun Ilıcalı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan Survivor için Hadise sürprizi!

TV8'in fenomen yarışma programı Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Acun Ilıcalı, 'Hadise şampiyon olursa, yarışmacısıyla birlikte Survivor'a geliyor!', duyurusunu yaptı.



Survivor nedeniyle O Ses Türkiye'ye bir süreliğine ara veren  Acun Ilıcalı, dün akşam yayınlanan Survivor bölümünde, O Ses Türkiye finaline değindi. Bu akşam gerçekleşecek O Ses Türkiye finali için Survivor'ın yayınlanmayacağını duyuran  Acun Ilıcalı, Hadise'yle ilgili bir sürprizden de bahsetti.



Bombayı patlattı



Bu akşam yayınlanacak O Ses Türkiye finalinde  Hadise'nin akıbeti merakla bekleniyor.  Acun Ilıcalı ilk kez Survivor'da finalle ilgili ipucu verdi. 'Eğer Hadise şampiyon olursa, Hadise yarışmacısıyla birlikte Survivor'a gelecek' duyurusunu yaptı. Bu haber yarışmacılar tarafından sevinçle karşılandı.



Hadise'yi sürpriz bekliyor



Öte yandan, Hadise'yi şampiyonluğunda başka bir sürpriz daha bekliyor. Acun Ilıcalı, eski Survivor yarışmacısı Maçuka'nın pazar gününü heyecanla beklediğini belirterek, "Maçuka, 'eğer Hadise şampiyon olursa, Türkiye'ye gelip Hadise'yi öpeceğim' dedi", ifadelerini kullandı. Survivor'ın dokunulmazlık oyunun ise pazartesi günü yayınlanacağı belirtildi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin