Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı göndermesi! Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi: Çok rahatlatıcı...

Sibel Arna'nın YouTube programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi. Altunkaya için "Çok rahatlatıcı" diyen Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı'na gönderme yapmayı da ihmal etmedi. Ilıcalı bakın neler söylemiş...

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı göndermesi! Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi: Çok rahatlatıcı...

Sibel Arna'nın YouTube programı 'Ne olursan Ol Rahat Ol’a konuk olan Acun Ilıcalı, genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'yı öve öve bitiremedi. Altunkaya için "Çok rahatlatıcı" diyen Ilıcalı, itiraflarına Şeyma Subaşı göndermesini de ekledi. Ilıcalı bakın neler söylemiş...

Sibel Arna'nın sunduğu 'Ne olursan Ol Rahat Ol' programının tanıtım bölümüne konuk olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı uçak maliyetini anlatınca gündem olmuştu.

Programda genç sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'dan da bahseden Ilıcalı, yaşadığı mutlu ilişkiye dir konuştu. 

Ilıcalı “Çok mutlu bir bir beraberliğim var. Çağla ile olan küçük ve masum dünyamda çok mutluyum. O dünya benim için çok rahatlatıcı” ifadelerini kullandı ve sevgilisini öve öve bitiremedi. 

Gittiği ülkelere sevgilisini de götüren Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde Çeşme'de arkadaşlarıyla plaj voleybolu oynayken Çağla'yı da takımına almıştı.

ŞEYMA İTİRAFI

Acun Ilıcalı eski aşklarından da bahsederek "İlişki konusunda çok başarılı biri olamadım, bu konularda hatalarımdan bazı dersler alıyorum ve yapmamaya çalışıyorum diyebiliriz" itirafını yaptı. Bu sözler, eski eş Şeyma Subaşı göndermesi olarak algılandı. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin