Acun Ilıcalı komedyen arayışına girdi

Ünlü televizyoncunun kanalında yeni bir program başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı komedyen arayışına girdi

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8'de yeni bir yarışma programı başlıyor.



'Komedi Türkiye' isimli programda Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer 'Türkiye'nin yeni komedyeni'ni seçecekler. Programın sunuculuğunu Burcu Esmersoy yapacak.



18 Mart Çarşamba günü ekran macerasına başlayacak 'Komedi Türkiye'de amatör komedyenler, profesyonel oyuncular eşliğinde hünerlerini sergileyecek.



'Komedi Türkiye'de ekibe sahnede performanslarıyla eşlik edecek ve sahne arkasında oyuncu koçu olarak çalıştıracak ünlü oyuncular: Bartu Küçükçağlayan, Ömür Arpacı, Derya Karadaş, Murat Akkoyunlu olacak. Ayrıca her hafta bir ünlü oyuncu skeçlerde konuk olacak.  İlk haftanın konuğu Sarp Apak olacak. 



Skeçlerde ayrıca yer alacak profesyonel oyuncular ise Ünal Yeter, Seda Fettahoğlu, Tuğba Çom, Öznur Serçeler ve Diren Polatoğulları.

 

'Komedi Türkiye'nin yönetmenliğini Şafak Bakkalbaşıoğlu'nun, skeç yönetmenliğini Apo Kaya'nın üstlendiği 'Komedi Türkiye'de amatör komedyenler, ünlü oyuncularla birlikte oynadıkları skeçlerde Gülse Birsel, Gani Müjde ve Haluk Bilginer'in karşısında en iyi performanslarını gerçekleştirmeye çalışacaklar. 

 

Komedyen adaylarının skeçlerdeki performanslarını jüri ve ünlü oyuncular ayrı ayrı puanlayacak. En az puanı alan aday 'Komedi Türkiye' yarışmasına veda ederken, elenen yarışmacının yerine bir sonraki hafta yeni bir komedyen adayı katılacak.



Gülse Birsel'in editörlüğünü yaptığı 'Komedi Türkiye'de skeçler Gani Müjde ve Gülse Birsel'in kalemlerinden çıkıyor.



'Komedi Türkiye' 18 Mart Çarşamba günü saat 20.00'de tv8'de başlıyor.



"Acun Ilıcalı komedyen arayışına girdi!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin