Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Kanuni Sultan Süleyman!

Acun Ilıcalı, Alex de Souza, Kanuni Sultan Süleyman, Ajdar ve One Direction'ın buluştuğu ortak nokta "Yeni Tabu" kartları oldu.

Google Haberlere Abone ol
Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Kanuni Sultan Süleyman!

Yenisi çıkacak olan Tabu’nun yeni kelimelerinde Tabu’cuların da imzası var. Facebook üzerinden düzenlenen ‘100 Ünlü Tabu Ustası Aranıyor Yarışması’na Tabu severler büyük ilgi gösterdi ve 3 binin üzerinde kullanıcıdan 15 binden fazla kelime toplandı.  Yapılan elemelerden sonra 100 Tabu severin önerdiği , daha önceki Tabu versiyonlarında yer almayan 100 Tabu kartı oyuna eklendi.



Yepyeni kelimeleriyle yeni Tabu, Ağustos ayında raflarda yerini alacak ve ortaya yine unutulmayacak Tabu diyalogları çıkacak.



Önerilen binlerce Tabu kartı ile Türk halkının “en”leri de belli oldu



 

Türkiye’nin en popüler ismi Acun Ilıcalı! En yakın takipçisi ise Ajdar!



Milyonları ekran başına kilitleyen programların yapımcısı Acun Ilıcalı, Tabu severlerin  en çok önerdiği Türk oldu.



Acun Ilıcalı’nın en yakın takipçisi ise sürpriz bir isim: Ajdar! 



Mustafa Kemal Atatürk, Barış Manço, Mahmut Tuncer, Cem Yılmaz, Bülent Ersoy, Ahmet Kural, Hadise, Kıvanç



Tatlıtuğ, Müslüm Gürses de en çok önerilen kişilerarasındaydı.



Tabu’da Osmanlı rüzgarı!



Her bölümüyle izlenme rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl en çok önerilen dizi olurken, Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem, Mihrimah Sultan, Mimar Sinan, Haseki, Pargalı İbrahim, Matrakçı Nasuh, Şehzade Mehmed gibi döneme ait pek çok isim ve kavramda gelen kartlar arasında yerini aldı. 



Muhteşem Yüzyıl’ı takip eden dizi ve programlar ise Leyla ile Mecnun, Survivor, Aşk-ı Memnu, Yalan Dünya ve İşler Güçler oldu.



Türklerin futbol aşkı Tabu’ya da yansıdı! Alex de Souza en çok önerilen futbolcu oldu!



Önerilen kartların büyük bir bölümünü futbol dünyasından isimler ve futbol terimleri oluşturdu. Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex De Souza, zirvedeki isim oldu. Alex’ten sonra Galatasaray’ın kaptanı Sabri Sarıoğlu ise ismi en çok yazılan ikinci futbolcuydu. Dünyanın futbol yıldızları arasındansa en çok Messi önerildi.

 

One Direction, Justin Bieber’ı geçti!



Genç kızların yeni sevgilisi, İngiliz müzik grubu One Direction, Justin Bieber’i gölgede bıraktı. One Direction ve grup üyeleri, Justin Bieber’dan kat be kat daha fazla önerildi. Grubun en çok önerilen üyesi ise Zayn Malik oldu.

 

Teknoloji ve sosyal medya da yeni Tabu’ya damgasını vurdu! 



Türkiye’yi sallayan Twitter, Tabu için de en çok önerilen kelime oldu. Google, Android, Sosyal Medya, iPhone, Instagram, iPad, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp, Hashtag, Angry Birds gibi dijital çağın hayatımıza kattığı kavramlar da oyun severlerin gönderdiği kelimeler arasındaydı.



Gangnam Style rüzgarı devam ediyor! 



Gangnam Style çılgınlığı Tabu kartlarına da yansıdı! Son dönemin fenomeni Harlem Shake birçok Tabu sever tarafından önerilse de Gangnam Style’ı geçmeyi başaramadı. 



“100 Ünlü Tabu Ustası”na Teşekkürler!



“100 Ünlü Tabu Ustası”nın isimleri facebook.com/oyunkulubu adresinde açıklandı; ayrıca bu isimler oyun kutusunun içinden çıkacak Teşekkür Mektubu’nda yer alacak ve Tabu tarihine geçecek. Elemeler sonucu seçilen Tabu kartları ise oyunun sürprizini bozmamak için açıklanmıyor!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin