Abdullah Avcı: İlk yarıyı tamamen çöpe attık

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa golsüz berabere kaldı. Fırtına'da teknik direktör Abdullah Avcı karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Abdullah Avcı: İlk yarıyı tamamen çöpe attık

TrabzonsporSpor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Kasımpaşa ile kozlarını paylaştı. Mücadele 0-0'lık skorla berabere tamamlandı.

Karadeniz ekibinin teknik direktörü Abdullah Avcı, müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamaları:,

"İlk yarıda hiç istemediğimiz bir oyun vardı. Kalitemize yakışacak oyunu oynamadık. İlk yarıyı tamamen çöpe attık. Kimsenin kendini ispatlamaya ihtiyacı yok, hepsi kendini ispatlamış değerli oyuncular. Oyunun daha iyi olması gerekiyor."

"Oyuncu oyun aklına sahip olacak, kendini ispatlamak için göreve soyunmayacak, telaş yapmayacak. Bunları hep çalışan bir takımız. Kazansak bile bunu söyleyecektim. Kazansaydık liderdik. Oyuncu, ben ve ekibim öz eleştiri yapmalı."

"Bu bir sitem değil, rica. Taraftarımızın geçen yılki şampiyonlukta büyük bir payı var. Savunmayı ve hücumu birlikte yaptık. Bugün kazansak liderdik; çıkan oyuncu protesto, giren oyuncu protesto."

"Maç içinde oyuncuya tepki gösterilmez. Maç bitsin olur. Maç içinde tepkileri bana gösterin. Bugün biz çok kötüyüz ya, kazansak lider oluyorduk ama. Bu protestolar gelişimi tıkar. Taraftarlardan ricam bu, henüz kaybettiğimiz bir şey yok."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin