A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro!

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu’nda yarışacak olan A Milli Takım’ın aday kadrosu belli oldu. İstanbul’da 8 Ekim’de Norveç ve 11 Ekim’de Riga’da Letonya ile karşı karşıya gelecek olan A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu netleşti. Milli Takım’ın yeni teknik direktörü Stefan Kuntz’un yeni kadrosu dikkat çekti. Kadroya, eski isimlerin yanında, ilk kez yer alacak olan isimler de katıldı. Peki, A Milli Takım aday kadrosunda kimler var?

Google Haberlere Abone ol
A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro!

2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde Letonya ve Norveç ile oynanacak karşılaşmalar için A Milli Takım aday kadrosu yeni teknik adam Stefan Kuntz tarafından açıklandı. Kadroda eski isimlerin yanında, ilk defa yer alacak olan isimler de bulunuyor. Bunun yanında 2 yıl aradan sonra Milli Takım’a katılan kaleci Sinan Bolat da kadroda olan isimlerden. Peki, A Milli Takım aday kadrosunda kimler var?

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSUNDA KİMLER VAR?

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro!

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde Norveç ve Letonya ile oynayacağı maçların aday kadrosu belli oldu.

Teknik direktör Stefan Kuntz, uzun süredir kadroda yer almayan Caner Erkin, Sinan Bolat ve Serdar Aziz'i de aday kadroya dahil etti.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro! - Resim : 2

Berat Özdemir, Berkan Kutlu ve Serdar Dursun ise ilk kez aday kadroya davet edildi.

A Millî Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz tarafından belirlenen 25 kişilik kadroda şu futbolcular yer aldı:

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro! - Resim : 3

KALECİLER: Altay Bayındır (Fenerbahçe), Sinan Bolat (Gent), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

DEFANS: Zeki Çelik (Lille), Mert Müldür (Sassuolo), Çağlar Söyüncü (Leicester City), Kaan Ayhan (Sassuolo), Merih Demiral (Atalanta), Ozan Kabak (Norwich City), Serdar Aziz (Fenerbahçe), Caner Erkin (VavaCars Fatih Karagümrük), Rıdvan Yılmaz (Beşiktaş)

ORTA SAHA: Abdülkadir Ömür, Berat Özdemir (Trabzonspor), Berkan Kutlu (Galatasaray), Cengiz Ünder (Olimpik Marsilya), Hakan Çalhanoğlu (İnter), Kerem Aktürkoğlu (Galatasaray), Orkun Kökçü (Feyenoord), Ozan Tufan (Watford), Taylan Antalyalı (Galatasaray), Yusuf Yazıcı (Lille)

FORVET: Burak Yılmaz (Lille), Kenan Karaman (Beşiktaş), Serdar Dursun (Fenerbahçe)

 A Milli Takım aday kadrosu açıklandı: Milli Takım aday kadrosunda kimler var? Stefan Kuntz’dan sürpriz kadro! - Resim : 4

Milliler 8 Ekim'de İstanbul'da Norveç, 11 Ekim'de Riga'da Letonya ile karşılaşacak.

Teknik direktör Stefan Kuntz'un kadroya dahil ettiği yeni oyuncular;

  • Sinan Bolat
  • Berat Özdemir
  • Berkan Kutlu (İlk kez)
  • Caner Erkin
  • Serdar Dursun (İlk kez)
  • Serdar Aziz
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin